TOP 10: Tämä tekee tulisesta Oinas-naisesta ärhäkän pakkauksen

Impulsiivinen ja kärsimätön Oinas on tunnetusti eläinradan tulisielu. Lue, mitkä piirteet tekevät tästä vahvatahtoisesta sarvipäästä – eli Oinas-naisesta – erityisen.

Tulinen Oinas (21.3.–19.4.) on astrologisen eläinradan ensimmäinen merkki: auringon vaikutus tässä tahtoihmisessä ilmenee itsevarmuutena ja suorasukaisuutena. Oinas-naista saatetaan kuvaillakin sanoin temperamenttinen, impulsiivinen ja kärsimätön, ja ihmekö tuo: tämä sarvipää on varsinainen tehopakkaus!

Muista myös lukea Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppi!

Oinas-nainen on ärhäkkä pakkaus, koska...

1. Olet optimistinen

Oinas-nainen tietää, kuinka tärkeää on olla optimistinen elämässä. Ja tämä optimistinen asenne tarttuu herkästi myös muihin: Oinas-nainen herättää muissa uinuvan itsevarmuuden uusiin uomiinsa ja herättää toivoa ja onnea heissä ikään kuin varkain. Oinas-nainen on oikea optimistisuuden sanansaattaja!

2. Olet äärimmäisen rohkea

Mikään tai kukaan ei voi säikäyttää tai pelotella Oinas-naista, joka on lähestulkoon peloton persoona. Seisot jalat tukevasti maassa, etkä piittaa nimeksikään, mitä muut sinusta ajattelevat. Jos uskot johonkin, olet valmis pitämään pääsi, vaikka koko maailma olisi kanssasi eri mieltä.

3. Olet suorasukainen

Oinas-naisen mielestä rehellisyys maan perii. Sanot mitä ajattelet, etkä aina sitä vastoin ajattele mitä sanot. Vain harva uskaltaa kuitenkaan sanoa sinulle vastaan tai murista sinusta selkäsi takana: suorasukaisuutesi herättää kanssaihmisissä kunnioitusta (ja ehkäpä hitusen pelkoakin). Oinas-nainen onkin varsin ärhäkkä eikä käyttäydy aina kuin prinsessa, saatetaan häntä pitää tämän vuoksi varsin miehisenä pakkauksena.

4. Olet vahva

Oinas-naista ei voi puhua ympäri, jos hän on jo tehnyt päätöksensä. Sinua ei voi myöskään suistaa suinkaan raiteiltasi: Oinas-nainen ei niele tappiota mukisematta eikä lannistu vastoinkäymisistä tai ilkeistä sanoista. Sinussa on vahvuutta seistä päätöksiesi takana sekä kohdata ongelmat sellaisena kuin ne ovat. Oinas-nainen tietää tarkkaan omat vahvuutensa eikä myöskään pelkää tuoda niitä esiin.

5. Olet itsenäinen

Oinas-nainen ei kaipaa ketään katsomaan hänen peräänsä tai huolehtimaan hänestä. Osaat pitää huolta itse itsestäsi, sillä olet äärimmäisen itsenäinen ja pärjäät elämässäsi oli se sitten täynnä ala- tai ylämäkiä. Rohkeus ja vahvuus tekevät Oinas-naisesta itsenäisyyden perikuvan: hän uskoo vakaasti olevansa oman onnensa seppä.

6. Olet synnynnäinen johtaja

Hyvän johtajan tulisi olla rohkea kohtaamaan eri ihmisiä, tarpeeksi vahva pysymään päätöksissään ja seisomaan niiden takana, itsenäinen toimiakseen yksin ja optimistinen, jotta hän voisi motivoida muita. Kaikki nuo edellä mainitut piirteet pätevät Oinas-naiseen.

7. Olet oikea uraohjus

Oinas-nainen on oikea uranaisen ruumiillistuma: ahkera ja aikaansaava. Vain harvat Oinas-naiset jäävät kotiin hoitamaan lapsia tai suostuvat kyykkimään päivät pitkät neljän seinän sisällä ja nekin, jotka esimerkiksi perustavat perheen, huomaavat pian kodinhoidon ohessa opiskelevansa, osallistuvansa erilaisiin projekteihin tai tekevänsä töitä kotoa käsin.

Voisikin sanoa, että sinulla on aina monta rautaa tulessa: rutiinit ja yksitoikkoisuus ovat sinulle puolestaan myrkkyä.

8. Olet tulinen rakastajatar

Oinas-nainen on intohimoinen, tulinen rakastajatar, jonka kanssa elämä (tai seksi) ei taatusti ole tylsää.

Oinas-nainen on rakkaudessaan ehdoton ja konstailematon – aivan kuten muillakin elämänaloilla. Oinas-nainen tukee ja kannustaa rakastaan, eikä suostu kuuntelemaan tästä esitettyä kritiikkiä lainkaan. Oinas-nainen kelpuuttaakin elämänkumppanikseen vain valioyksilön!

Teet kaikkesi, että rakkaasi tuntee olonsa rakastetuksi ja onnelliseksi: rakkautesi on intohimoista ja tästä syystä Oinas-nainen onkin loistokas rakastajatar.

9. Olet loistoystävä

Vaikka Oinas-nainen onkin suorasanainen, on hän myös loistoystävä – ehkäpä juuri tämän takia. Koska olet johtajatyyppiä, sinussa on myös huolehtijan vikaa: haluat pitää läheisistäsi erityisen hyvää huolta, etkä koskaan käännä selkääsi apua tarvitsevalle. Oinas-nainen ei myöskään odota vastapalveluksia, mikä on jokseenkin harvinaista ystävyyssuhteissa.

10. Oinaat ovat kauniita ja rohkeita naisia

Kauniit ja rohkeat maailmantähdet kuten Victoria Beckham, Amanda Bynes, Jennifer Garner,Lady Gaga, Reese Witherspoon ja Emma Watson ovat Oinas-naisia, jotka ovat tunnettuja rohkeudestaan ja voimakastahtoisuudestaan.


Lue muiden horoskooppien luonneanalyysit:


AVA

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja