Tommi Liimataiselta lähti letti – "Katri Helena tykkää siististä tyylistä"

Musiikkimanageri Tommi Liimatainen julkaisee ensi viikolla Kaasu Pohjassa -kirjan, jossa hän kertoo avoimesti viinanhuuruisista vuosistaan. Lähes kymmenen vuotta raittiina ollut mies on muuttunut niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

MTV.fi tapasi torstaina muuttuneen miehen, Tommi Liimataisen. Lähes kymmenen vuotta raittiina ollut musiikkimanageri on hiljattain jättänyt myös tupakoinnin. Haastatteluun asteli myös fyysisesti muuttunut mies, sillä rokkarihenkeen pitkästä hiustyylistä tunnetun managerin hiustyyli oli nyt huomattavasti lyhempi.

– Ensin lopetin tupakoinnin ja sitten leikkasin hiukset. Syynä on se, että alan lähestyä neljääkymmentä, Liimatainen naurahtaa.

– Ajattelin sen itse niin, että koen, että minulla on rokkarin sielu. En tarvitse siihen vahvennukseksi enää hiuksia.

Pitkä tukka sai lähteä noin puolitoista kuukautta sitten. Nyt musiikkimanagerin hiukset yltävät enää hätinä korvan taakse. Mitä mieltä Liimataisen naisystävä, laulaja Katri Helena on ollut uudesta lookista?

– Kyllä Katri Helena tykkää, olen nyt paljon siistimmän ja asiallisemman näköinen, Liimatainen naurahtaa.

Alkoholin Liimatainen hylkäsi noin kymmenen vuotta sitten. Tupakan poltto sai jäädä loppuvuodesta 2014. Molemmissa päätöksissä mies menee samalla mentaliteetilla, ”vain kerran lopetetaan”.

– Tykkäsin polttaa tupakkaa, mutta sitten tuli vain olo, että enää ei huvita. Kyllä muutoksen huomaa. Nyt näen ja kuulen, haistan ja maistan paljon paremmin. Ei ole enää olo kuin tuhkakupilla. Polttaminen on ihan hullun hommaa, vaikka en minä halua kyllä ketään moralisoida.

Liimatainen lopetti juomisen kertarysäyksellä noin kymmenen vuotta sitten. Rellestysvuosistaan ja viinan voiman selättämisestä Liimatainen kertoo avoimesti ensi viikolla julkaistavassa, Merja Asikaisen kirjoittamassa Kaasu pohjassa -kirjassa. Tommin mietteitä kirjasta ja sen työstämisestä luvassa ensi viikolla MTV.fissä. Liimatainen ja Otava lahjoittavat osan kirjan tuotosta ennaltaehkäisevään päihdetyöhön.

Lue myös:

    Uusimmat