Tomaattisilli

  • 400 g matjessilliä
  • 4 dl maitoa
  • 2 pientä punasipulia
  • 1/2 varsiselleriä
  • 1 granny smith- omena
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 dl tomaattiketsuppia
  • 1 prk tomaattipyreetä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 dl vettä

Valmistusohje:

Liota sillifileitä maidossa yön yli.

Nosta sillifileet maidosta hetkeksi talouspaperin päälle valumaan. Leikkaa sillit 1 cm levyisiksi paloiksi. Kuori sipuli ja omena.

Pilko selleri, sipuli ja omena pieniksi kuutioiksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja lisää siihen sillin palat.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja