TIS-Jyrkelle perheenlisäystä – julkaisi sydämellisen päivityksen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jyrke kertoo iloisia vauvauutisia.

Temptation Island Suomi -ohjelman edelliseltä kaudelta tuttu Jyrke iloitsee perheenlisäyksestä instagramissaan. Postauksesta käy ilmi, että vastasyntynyt pienokainen on poika. Kuvan yhteyteen Jyrke on kirjoittanut sydämellisen tekstin englanniksi.

Mikäli postaus ei näy, voit katsoa sen tästä!

– Uskon, että minut on asetettu tälle planeetalle rakastamaan, antamaan rakkautta ja tekemään taidetta, Jyrke aloittaa

– Lapsen saaminen on ihmeellisin asia, mitä voi olla. Kaksi ihmistä luomassa uskomatonta asiaa ja antamassa ja tuntemassa rakkautta, hän jatkaa.

Pohdiskelevassa kirjoituksessa Jyrke muun muassa muistelee menneisyyttään ja lupaa opettaa tuoreelle perheenjäsenelle kaiken elämästä. Samalla hän kiittää lapsen äitiä Sannia.

– Sanni on ollut uskomaton ja hänestä tulee mitä mahtavin äiti vauvalle. Olen niin ylpeä sinusta Sanni.

Loppuun Jyrke kirjoittaa kaiken olevan hyvin vauvalla ja äidillä.

– Muistakaa rakastaa kovasti ja elää vapaasti, Jyrke lopettaa polveilevan kirjoituksen.

Puhunut avoimesti menneisyydestään

Jyrke osallistui Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kaudelle kaudelle silloisen kumppaninsa Jasminen kanssa. Kaksikko poistui ohjelmasta kesken kauden. Jasmin kertoi joulukuussa 2023, että heidän parisuhteensa loppui muutama kuukausi Temppari-reissun jälkeen.

Jyrke on puhunut avoimesti päihderiippuvuudestaan. Lokakuussa 2023 Temppareiden lehdistötilaisuudessa Jyrke kertoi MTV Uutisille ohjelman olevan ”maanpäällinen helvetti” päihderiippuvaiselle henkilölle. Jyrken päihdemenneisyyttä ja raittiutta käsiteltiin paljon myös Temptation Islandilla

Lue myös:

    Uusimmat