Tiia Elg vietti syntymäpäiviään – julkaisi koskettavan tekstin: "Kuviteltu loppu olikin uuden alku"

Kuka kruunataan tähtitaivaan parhaaksi tanssijaksi? Viihderaadissa Tanssii Tähtien Kanssa -spesiaalijakso! 14:22
Tiia Elg kertoi vauva-arjestaan MTV Uutisille.

Salkkarit-tähti Tiia Elg juhlisti syntymäpäiviään tiistaina 14.4. Kaunotar julkaisi Instagramissa koskettavan tekstin. 

Salkkareissa näytellyt Tiia Elg julkaisi syntymäpäiviensä kunniaksi itsestään kuvan, jossa hän oli juuri täyttänyt 30 vuotta. Tekstissä hän kertoo, että ei vielä tuossa kohtaa tiennyt, mitä kaikkea hänellä on edessään tulevina vuosina. 

– Ei tiennyt hymyilevä tyttö tuolloin, mihin elämä häntä vielä kuljettaisi. Luuli hän tulleen tiensä päähän, kun 30 täytti. Ei uskonut hän, että paljon on vielä tulevan - enemmän kuin ikinä. Ei arvannut, mitä elämä hänelle oli suunnitellut, mitä onnenhippuja se vielä lahjoittaisi. Hänen matkansa oli silloin vasta edessä, paljon tietä kuljettavana. Monta seikkailua koettavana. Kuviteltu loppu olikin uuden alku.
Kiitos kaikille onnitteluista! Synttärit on kivoja edelleen, Elg kirjoittaa.

Tiistaina 34 vuotta täyttänyt Elg löysi nykyisen miesystävänsä Alexey Smolyaninovin muutamia vuosia sitten yhteisen tanssiharrastuksen kautta. Pariskunta muutti yhteen ja remontoivat yhdessä taloa. Vuosi sitten huhtikuun alussa he saivat esikoisensa, Isabella-tyttären. 

Elg oli MTV Uutisten haastattelussa viime joulukuussa, kun tytär oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän kertoi vauva-arjen menneen hyvin nopeasti.

– Ajattelin, että sitten (vanhempainvapaalla) mulla on aikaa tehdä sellaista, mitä ei yleensä ehdi, mutta en ole tehnyt. Olen hoitanut toki vauvaa, mitä en ole aiemmin tehnytkään, Elg totesi.

Salkkareissa Tiia Elg näytteli Eva Tammista, joka joutui Aaron sieppaamaksi. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat