Vauva-arjesta nauttiva Salkkarit-tähti Tiia Elg: "Kyllä tämä on paljon helpompaa kuin mitä ajattelin"

Kuka kruunataan tähtitaivaan parhaaksi tanssijaksi? Viihderaadissa Tanssii Tähtien Kanssa -spesiaalijakso! 14:22
Tiia Elg vieraili Viihderaadissa!

Näyttelijä Tiia Elg on opetellut äitinä olemisen saloihin.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Tiia Elg synnytti maaliskuussa Isabella-tyttärensä. Elg kertoi MTV Uutisten haastattelussa kahdeksan kuukautta menneen vaudilla esikoista hoitaessa.

– Ajattelin, että sitten (vanhempainvapaalla) mulla on aikaa tehdä sellaista, mitä ei yleensä ehdi, mutta en ole tehnyt. Hoitanut toki vauvaa, mitä en ole aiemmin tehnytkään, Elg totesi.

Lapsien kanssa Elg on ollut aikaisemminkin tekemisissä, sillä hän on toiminut tanssinopettajana ja hänen veljellään on kaksi lasta. Näyttelijä kuitenkin myöntää varautuneensa siihen, että saattaisi väsyä vanhempainvapaalla. Arki on kuitenkin sujunut hienosti.

– Kyllä tämä on paljon helpompaa kuin mitä ajattelin, Elg naurahtaa.

Näyttelijän työn lisäksi Elg on ammattitanssija. Hänen puolisonsa Alexey Smolyaninov on samalla hänen tanssiparinsa, joten yhteistä aikaa pariskunnalla riittää. Isabella on päässyt myös mukaan tanssitreeneihin.

– Jos on yhdessä onnistunut tanssimaan ja luomaan kisauraa, niin lapsen saaminen yhdessä on lasten leikkiä, näyttelijä kommentoi.

Tukkansa tummaksi värjännyt näyttelijä mainitsi haastattelussa, että palaisi mielellään takaisin suosittuun saippuasarjaan Pihlajakadulle. Elg esiintyi Eva Tammisena Salatut elämät -sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 2014. Hahmo kuitenkin poistui sarjasta kesäkuussa 2019.

– Eevan tarina jäi kesken isostikin, hänellä on pari kanaa kynittävänä, näyttelijä hymyilee salaperäisesti.  

Lue myös:

    Uusimmat