Mainos

Tiesitkö? Yksi teko saattaa paljastaa pettäjänaisen sängyssä

Erään tutkimuksen mukaan yksi teko voi paljastaa pettäjän sängyssä. Jos siitä vain jää kiinni.

Nainen, teeskenteletkö orgasmeja kumppanisi kanssa? Jos vastasit kyllä, usean ulkomaalaismedian jälleen esiin nostaman, vuonna 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan on mahdollista, että petät todennäköisemmin puolisoasi.

Archives of Sexual Behaviour -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan naiset, jotka teeskentelevät säännöllisesti orgasmeja, ovat nimittäin vähemmän uskollisia kuin muut.

Kyselyssä otettiin selvää 138 naisen ja 121 miehen heteroseksuaalisista parisuhteista. Heiltä kysyttiin orgasmeista ja pettämisestä.

Naisen orgasmin voimakkuudella tai toistumistiheydellä ei juurikaan ollut merkitystä siihen, oliko nainen pettänyt tai pettämässä todennäköisesti tulevaisuudessa. Sen sijaan sillä, kuinka monta kertaa nainen oli teeskennellyt orgasminsa, oli yhteys siihen, kuinka todennäköisesti tämä oli pettämässä myöhemmin.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että teeskentelyn tunnistaminen ei välttämättä ole kovin helppoa. Lisäksi vaikka tyttöystäväsi oikeasti teeskentelisikin orgasminsa, on todennäköisempää, että hän tekee sen vain siksi, ettei halua loukata tunteitasi.

***

0:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.