Mainos

Tiesitkö: Näin kauan pizzataikinaa pitää kohottaa, jotta siitä tulee täydellinen

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdyttiin täydellisen pizzan salaisuuteen ja lopputuloksena syntyi neljä erilaista versiota klassikkoherkusta.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Pizzaviikon aikana Kinnusen uunissa paistuivat muun muassa herkullinen pikapizza sekä Australian Master Chef -ohjelman antamien oppien mukaan valmistettu lätty.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä uuniin laitettiin paistumaan pizza, jonka taikina kohosi jääkaapissa useamman päivän.

– Pizzaviikon viimeinen taikina hyödynsi kylmäfermentaatiota toden teolla. Kolmas taikina kohosi jääkaapissa vuorokauden, mutta muutama asiaan perehtynyt pizzanpaistaja on sivuillansa todennut, että täydellinen lopputulos vaatii vielä enemmän aikaa, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Katso Sivumaku-blogista, kuinka kauan täydellisen pizzapohjan valmistuminen kestää ja kokeile reseptiä itse!

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.