Tiesitkö? Näin hampurilaispihveille kannattaa tehdä ennen paistamista

Nappaa parhaat niksit täydellisiin hampurilaisiin.

Täydellinen hampurilaispihvi syntyy tuoreesta, laadukkaasta lihasta ja perusmausteista, suolasta ja pippurista. Tämän lisäksi tarvitaan muutamia perusniksejä:

1. Lämmitä sämpylät voin kera

Levitä voita ohuesti sämpylälle, ennen kuin paahdat sämpylöitä pannulla tai grillissä.

2. Pihvien päälle suolaa

Ripottele muovaamiesi pihvien päälle suolaa ennen paistamista. Näin pihvien pinnalle muodostuu kuori kypsentämisen aikana. Hienojakoinen merisuola, kuten suolankukka, sopii tarkoitukseen parhaiten.

3. Kostuta sormet haalealla vedellä

Jos muotoilet pihvit käsin, sinun kannattaa varata työtason lähelle kulhollinen haaleaa vettä. Kun kostutat sormet aina ennen lihan käsittelemistä, sinun on helpompi muovata siitä kauniin pyöreitä ja tasaisia pihvejä. Paina lopuksi toiselle puolelle pihviä peukalollasi laakea kuoppa. Kun paistat pihvin, aloita paistaminen kuopan puolelta.

4. Halkaise sämpylä tasaisesti

Halkaise sämpylä terävällä veitsellä. Pidä veitsen selkää kämmentäsi vasten ja ujuta terä varovasti sämpylän sisälle. Paina kevyesti toisella kädellä sämpylän päältä sämpylää koossa pitäen

5. Kypsennä pihvit kuumassa

Käytitpä sitten paistinpannua, grilliä tai parilaa, kypsennä pihvit ainoastaan hyvin kuumalla alustalla.

6. Tarjoa purilaiset lämpiminä

Tarjoa hampurilaiset lämpiminä. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja pane valmiit hampurilaiset sinne minuutiksi ennen tarjoamista, niin maut tekeytyvät

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat