Tiesitkö: Iholla-Venla kirjoittaa humoristista ruokablogia

Blogit ovat tänä päivänä hyvin suosittuja ja myös Iholla-sarjasta tuttu Venla on innostunut kirjoittamaan omaa blogia. Huumorintajuisen radiojuontajan ruokablogi ei kuitenkaan ole aivan tavanomainen.

Iholla-Venla toteuttaa itseään kirjoittamalla vahvasti huumorilla höystettyä blogia, jonka hän on nimennyt Maailman paskimmaksi ruokablogiksi.

Sarjan kautta hersyvästä huumoristaan tutuksi tullut Venla kerää blogiinsa ruoanlaittokokemuksiaan, jotka eivät kaikki ole kovin onnistuneita. Kuvien seuraksi radiojuontaja kirjoittaa mietteistään ruokaa laittaessaan.

– Valmistin rakkaudella perunamuusia. Se on parasta lohturuokaa. Joskus haluaisin sukeltaa ammeelliseen perunamuusia. Se olisi ihanaa. Sen ohelle tein pienen (se oli kyllä todella iso) lohen, smetanalla ja suolakurkulla. Loheen en haluaisi sukeltaa, se haisee, Venla kirjoittaaMaailman paskin ruokablogi-blogissaan.

Venla ei suinkaan ole ainoa Iholla-nainen, joka kirjoittaa trendikkäästi blogia. Sarjasta tuttu Marketta kirjoittaa nimittäin myös blogia avomiehensä Visan kanssa yhdessä. Marketta käsittelee blogissaan erilaisia arkisia aiheita muodista leipomiseen ja politiikkaan.


– Havahduin toissa viikolla siihen, että talvi alkaa kääntyä loskaiseksi kevääksi ja sulaa hiljalleen pois. Lisäksi kastelin pikkukenkäni. Onneksi minulla oli jo ratkaisu valmiina: olin laittanut merkille talven myötä toimistolle naulakoiden läheisyyteen ilmestyneet eri väriset kumiset kengänsuojukset, kalossit. Nyt vain havahduin itsekin sellaisten tarpeeseen, Marketan ja Visan Porvarin päiväuni -blogissa kirjoitetaan.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22.

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat