- 6 dl kanalientä
- 6 dl kookosmaitoa
- 300 g broilerin rintafileetä
- 170 g herkkusieniä tai muita viljeltyjä sieniä
- 3 sitruunaruohoa
- n. 10 cm galangaljuurta
- n. 2-4 pientä punaista chiliä tai 2-4 tl chilitahnaa
- 6 kaffir-limetinlehteä
- 4 rkl limetin mehua
- 4 rkl kalakastiketta
- 1 ruukku korianteria
- (keitettyä jasmiiniriisiä)
- 1. Kiehauta kanaliemi ja 4 dl kookosmaitoa.
- 2. Leikkaa broileri ja herkkusienet viipaleiksi. Leikkaa sitruunanruohot, kuorittu galangal ja chilit suikaleiksi. Poista limetinlehdistä kova keskiosa.
- 3. Lisää broileri, sitruunaruoho, galangal, chilit, sekä limetinlehdet ja hauduta kunnes broileri on kypsynyt n. 5 min.
- 4. Lisää loput kookosmaidosta ja mausta kalakastikkeella ja limetin mehulla. Koristele korianterilla. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.
- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg