The Washington Post julkaisi artikkelin Ismo Leikolasta – koomikko hehkuttaa: "Todella kivaa!"

Ismo Leikola on saavuttanut uuden merkkipaalun maailmanvalloituksessaan.

Yhdysvalloissa uraa tekevä koomikko Ismo Leikola hehkuttaa uusinta saavutustaan Instagram-tilillään. Hänestä on kirjoitettu artikkeli The Washington Post -lehteen.

Leikola julkaisi kuvan artikkelin otsikosta ja sen alla olevasta kasvokuvastaan. Artikkeli on otsikoitu: "Suomalaissyntyinen Ismo on monien sanojen mies".

– Olen Washington Postissa! He tekivät minusta jutun. Todella kivaa! Leikola iloitsee julkaisussaan.

Artikkelissa kerrotaan, miten suomalaiskoomikko onnistui lyömään läpi Yhdysvalloissa ja millainen hänen tarinansa on ollut. 

Leikola tutustui stand upiin opiskelleessaan Jyväskylän yliopistossa. Fysiikan ja kemian opintojensa ohella hän alkoi opiskella stand upia katsomalla kuuluisien koomikoiden, kuten Eddie Murphyn, esityksiä VHS-kasetilta. Hän nousi lavalle ensimmäisen kerran 23-vuotiaana, vuonna 2002.

Englanninkielistä komiikkaa hän kokeili ensi kertaa vuonna 2005 ja esiintyi muutamaa vuotta myöhemmin Edinburgin kuuluisilla Fringe-festivaaleilla.

Kun Leikolalle tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Yhdysvaltoihin, hän ei epäröinyt. Hän muutti Los Angelesiin vuonna 2015.

– Olisi ollut naurettavaa kieltäytyä. Olisin katunut sitä loppuelämäni, hän sanoo haastattelussa.

Parhaillaan Leikola hioo materiaaliaan, jotta voisi nauhoittaa albumin tai komediaspesiaalin. Hän nauttii kiertämisestä ja toteaa, että moni osavaltio on vielä näkemättä.

Leikola kertoo kokevansa paineita siitä, että koko Suomi tarkkailee hänen tekemisiään.

– On aika hullua, että voi tulla pienestä maasta, jossa puhutaan täysin eri kieltä ja silti tehdä kaiken tämän, ja toivottavasti enemmänkin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja