KUVAT: The Hoffin rakas Hayley Roberts – kuka hän oikein on?

Suomessa parhaillaan vierailevan David Hasselhoffin tyttöystävä Hayley Roberts on 34-vuotias hehkeä brittivaaleaverikkö.

David Hasselhoff ja Hayley Roberts tapasivat keväällä 2011 Walesin pääkaupunki Cardiffissa Hasselhoffin ollessa kuvaamassa Britain’s Got Talent -ohjelmaa.

– Olin menossa hotelliin, kun näin Hayleyn tulevan ulos hotellin baarista. Osoitin häntä ja totesin, että ”vau”. Hän tuli kysymään yhteiskuvaa ja minä sanoin, että kyllä, jos voin saada puhelinnumerosi, Hasselhoff kertoi parin ensitapaamisesta Mirror-lehden haastattelussa syksyllä 2011.

Hasselhoffin ja Robertsin välinen ikäero on 28 vuotta. Näyttelijän tavatessaan vanhempiensa luona Glynneathin kylässä Walesissa asunut ja Debenhams-tavaratalossa myyjänä työskennellyt Roberts jätti työnsä, josta hän ansaitsi 5,90 puntaa tunnilta. Nainen lähti Hasselhoffin matkaan.

– Hänen auransa on uskomaton. Muistan, kun hän saapui Talentin koe-esiintymiseen. Menimme kuvausten jälkeen intialaiseen ravintolaan ja hän kysyi minulta: ”Ketä sinä näyttelit Baywatchissa?”

– Silloin tiesin, että nyt on tosi kyseessä. Hän piti minusta minun itseni takia, ei siksi, että olen tähti, Hasselhoff totesi.

Hayley Roberts haaveili samassa haastattelussa mallin töistä ja eläinten parissa työskentelystä.

Nainen on sanonut eri haastatteluissa olevansa valmis menemään naimisiin miesystävänsä kanssa. David Hasselhoff on kosinut Robertsia moneen kertaan.

– Hänellä ei ole ollut sormusta aiemmilla kerroilla. Haluan hänen osoittavan, että hän on tosissaan.

David Hasselhoff Show alkaa huhtikuussa 2015 Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat