Teuvon suunnitelma: Pietarinkatu

Wau, uskomattoman kaunis asuntoja luksusalue! Kattohuoneisto, josta olen aina haaveillut. Nyt uusissa merkeissä lähestyn tätä asuntoa, pääsen tekemään ehdotuksen uuteen sisustukseen ja pintaremonttiin.

Asuntoon sisään päästyäni säikähdän, illuusio on pilalla, asunto näyttää lastulevyistä kyhätyltä. Halkeamia on joka paikassa. Hyvää asunnossa on se, että keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc ovat hyvässä kunnossa. Siis niihin en kajoa ne ovat valmiit.

Ensimmäisenä haluan paikata halkeamat. Oviaukot haluan kehystää, se lisää tyylikkyyttä ja arvokkuutta asuntoon. Osan katosta maalaan valkoiseksi ja olohuoneen päätyseinän kahvin ruskeaksi. Muuten seinät maalataan samalla sävyllä mitä ne nyt ovat, maaleina käytän Tikkurilan mattamaaleja. Lattia on todella upea ja kodikas, siihen ei tarvitse tehdä mitään.

Makuuhuoneeseen tuodaan sängynpäätyyn levy, joka tapetoidaan kuviollisella tapetilla. Sänkyyn paljon tyynyjä ja muhkea peitto. Beigeä, tummanpunaista ja valkoista väriä ympäri asuntoa.

Remontin toteutti Saneerauspalvelu Allen Oy. Sohvaliike Kuusilinna lainasi asuntoon upean valkoisen nahkasohvan, keltaisen nojatuolin torniin sekä punaisen nahkatyynyn.

Iskusta lainasin upean tummanruskean senkin, harmaan tason, ruokailu ryhmän beigeillä tuoleilla ja piristeenä pöydän päätyyn punainen tuoli. Myös upeat matot ovat Iskusta. Asunto on unelmien täyttymys.

Lue myös:

    Uusimmat