Testissä katumaasturien pioneeri Honda CR-V

Honda on ollut raivaamassa tietä jatkuvasti suosiotaan kasvattaville katumaastureille. Viidennen sukupolven CR-V on vahvoilla etenkin mukavuuden suhteen.

Honda esitteli uuden viime vuonna uuden CR-V:n. Valmistaja kiinnitti uudistuksessa huomiota etenkin mukavuuteen ja tiloihin. Auto onkin edeltäjäänsä hiljaisempi ja tarjoaa suorastaan hulppeat takatilat. Tämän lisäksi uusi CR-V taistelee osittain tila-autojen markkinoista, sillä auto on tarjolla myös seitsemän paikkaisena versiona.

Mukavuuden lisäksi auton maasto-ominaisuuksiin on kiinnitetty huomiota. Honda on kasvattanut auton maavaraa 35 millillä, joten autolla pääsee etenemään entistä vaivattomammin myös kestopäällysteen ulkopuolella.

Katso Honda CR-V:n koko testi oheiselta videolta.

Teknavi palaa tv-ruutuun uusin 17. tuotantokauden jaksoin! Kauden ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 25.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.