Testiryhmä ihastui vaahtomeikkivoiteeseen

Helmi ja Nivea antoivat 20 naiselle mahdollisuuden testata Nivean Ideal Finish Mousse -vaahtomeikkivoidetta. Testiryhmä arvioi tuotetta Helmi-pisteillä 1– 5, ja kokonaisarvosanaksi muodostui huikeat 4,1.

Ilmava vaahtomeikkivoide tuo kasvoille peittävyyttä luonnollisella tavalla. Haimme testiryhmään henkilöitä, jotka halusivat tutustua uuteen, hyvään meikkipohjaan. Testattavaa Ideal Finish Mousse -meikkivoidetta sai arvioida Helmi-pistein 1– 5, ja testaajat antoivatkin tuotteelle yhteensä 4,1 pistettä.

Kokosimme yhteen testaajien mietteitä Ideal Finish Mousse -vaahtomeikkivoiteesta.

Pysyvyys yllätti monet

"Meikkivoide piti lupauksensa ja pysyi kasvoilla pitkään. Esimerkkinä kerrottakoon, että otin tuotteen mukaan Lontoo-matkalleni, ja en joutunut korjaamaan meikkiäni, vaikka sää oli hyvin sateinen ja päiväohjelmaani kuului muutama kokous, shoppailua, lounas, illallinen, ravintolailta sekä vieläpä jatkobileet hotellilla. Unettoman yön jälkeen jatkoin vielä matkaani aamupalalle - ja meikin pohja oli vieläkin siisti."

"Tuote piti mattapintaisuutensa ja peittävyytensä koko päivän ajan. Olo oli huoleton, koska meikin korjaamista ei tarvinnut ajatella. Pystyi luottamaan, että näyttää hyvältä koko päivän. "

"Pysyi kasvoilla hikijumpassakin."

"Pysyvyys ei ollut paras mahdollinen, tuntui myös, ettei meikkivoide asettunut iholleni ollenkaan."

Unelmankevyt meikkivoide

"Tuote tuntui kasvoilla raikkaalta ja kevyeltä. Ei liian tukkoselta ja paksulta"

"Mousse tuntui kasvoilla sileältä ja kevyeltä.Lopputulos oli himmeä ja tasainen."

"Tuntui ja näytti kasvoilla todella luonnolliselta. Ihan kuin ei olisi meikkiä yhtään. Peittävyys oli todella hyvä, vaikka meikkivoidevaahtoa laittoinkin ihan ohuesti. Ja levittyi nätisti ihan sormin. Helppo pestä pois."

"Ihon pinta tuntuu pehmeältä ja ja lopputulos oli kevyt ja ilmava. Iho näytti luonnolliselta, mutta tasaiselta. Ilmavuudestaan huolimatta meikkivoide peitti kuitenkin hyvin. Sormin levitettynä sai parhaan määrän ja luonnollisimman lopputuloksen."

Tuoksu jakoi mielipiteet

"Tuoksu oli mielestäni hieman liian voimakas ja hajuvesimäinen. Siihen kuitenkin onneksi tottui melko nopeasti."

"Tuoksu oli liian voimakas."

"Tuoksu suoraan purkista oli melko voimakas ja vahvasti kemikaalinen. Iholla tuoksu oli miedompi ja miellyttävämpi."

"Tuoksu oli neutraali, hieman muovimainen, mutta puhdas."

"Meikkivoiteen ei mielestäni kuulu tuoksua, tässä tuoksu oli kaiken lisäksi hyvin voimakas. Positiivista oli, ettei se kuitenkaan tuoksunut kasvoissa."

"Tuoksu oli loistava plussa, mikä puuttuu kaikista ennen käyttämistäni meikkivoiteista."

"Miellyttävän raikas."

Kokonaisuus miellytti

"Lopputulos miellytti niin paljon, että olen vannoutunut tuotteen käyttäjä. Sain tästä testiryhmään kuulumisesta itselleni loistavan tuotteen, jota tulen käyttämään myös jatkossa. Ihoni on kuiva, joten kosteusrasvaus alle ja sitten meikkivoide, niin välttämättä ei puuteria kaipaa, iho on kuulas ja fressin oloinen ja näköinen. Näin minä, kun en muuten käytä tai ole käyttänyt aiemmin meikkejä. Mutta ehdottomasti annan tästä myös 5 pistetä, olen todella tyytyväinen lopputulokseen."

"Ideal Finish Mousse levittyi mielestäni erinomaisesti ja nopeasti, eikä sitä tarvinnut ns. tuhria tai töpötellä kuin yksi sipaisu."

"Tuote oli positiivinen yllätys ja tulen käyttämään sitä jatkossakin."

"Ensin mietin, miten mousse voisi pysyä, mutta erittäin hyvin pysyi ilman puuteria. Enää ei tarvitse käyttää puuteria, vain kasvot pysyvät mattana koko päivän. Pysyy koko päivän kasvoilla, ei tarvitse lisäillä."

"Käytän tuotteen loppuun ja melko varmasti ostan sitä jatkossakin."

MTV3/Helmi

Kuva: Nivea

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja