Testattu: Käsivartesi teroittaa partahöylän yhä uudestaan!

Kaiken maailman partahöylät maksavat maltaita ja kuluvat nopeasti. Saat niihin uppoamaan sievoisen summan rahaa, jos haluat pitää sääret siloisina tai naaman parrattomana. No, tämän niksin avulla saat euron poikineen pysymään pankkitilillä, ja tarpeettomat karvat ajeltua.

Kuka muistaa, omasta kokemuksesta tai elokuvista, kuinka ennen vanhaan parturiliikkeissä parta ajeltiin partaveitsellä? Kuinka parturit teroittivat tätä veistä tuolissa roikkuvaan paksuun nahkavyöhön, ja jatkoivat ajelua?

Voila, tee sama! Paitsi että tällä Youtube-niksillä et tarvitse mitään vyötä. Tarvitset vain itsesi. Teroita partahöylää käteesi!

Kyllä, aivan oikein, käsivartesi teroittaa partahöylän! Videossaan Terry näyttää kuinka partahöylän saa kestämään todella pitkään. Hän on itse käyttänyt samaa terää kohta kaksi vuotta!

Tee näin:

 Terän tylsyminen on yksilöllistä ja riippuu käytön määrästä. Kun partahöyläsi vaihtoterä on mielestäsi vaihdon tarpeessa, on oikea aika kokeilla tätä niksiä. Et menetä siinä mitään. Jos se ei toimi, olet hukannut vain puoli minuuttia elämästäsi.

Ota höylä käteesi, työnnä höylää ylös käsivarttasi pitkin vastakarvaan kohtuullisella paineella. Toista reilu kymmenen kertaa. Höylä on valmis käytettäväksi. Jos höylä ei vielä ole tarpeeksi terävä, toista käsittely.

Tee näin aina ennen kuin alat ajopuuhiin, niin sinulla on taatusti terävä terä.

Ps. Toimittaja on itse kokeillut tätä useamman kuukauden ajan, noin 20 vedolla. Se todella toimii ja on naurettavan helppoa! 

Katso itse:

Lue myös:

    Uusimmat