Tennistähdelle tiedossa taloudellinen tappio

Menestys urheilukisoissa ei tarkoita automaattista onnistumista elämän kaikilla osa-alueilla. Sen tietää myös tennispelaaja Venus Williams, joka on joutunut laittamaan kotinsa myyntiin yllättävän edullisella hinnalla.

Maailmanmestariksikin kruunattu tennistähti Venus Williams on laittanut kotinsa myyntimarkkinoille tappiolliseen hintaan.

Tähden hintapyyntö 141 neliömetrin talolle on vain 1,3 miljoonaa euroa. Se on 74 000 euroa vähemmän kuin mitä Williams itse Hollywood Hillsin lukaalistaan maksoi vuonna 2005. Lisäksi urheilijakaunotar on käyttänyt paljon rahaa talon kunnostamiseen, joten todellinen tappio on vielä suurempi.

Tähteä edustavan kiinteistönvälittäjän mukaan Williamsilla on niin paljon kiinteistöjä, että tämä katsoi parhaimmaksi myydä jotain pois. Vaikka talo sijaitsee lähellä Hollywoodin vilskettä, Venus ei käyttänyt taloa paljonkaan.

Viehättävässä kodissa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä ajantasalle saatettu keittiö huippuluokan laitteineen. Aidatulta pihalta löytyy tietenkin myös uima-allas.

Pääasiassa Venus asustaa yhdessä Serena-siskonsa kanssa omistamassaan talossa Floridasta. Kummallakin siskolla on oma siipensä yli 780-neliöisessä talossa.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat