Mainos

Tekevätkö miehet minusta pilkkaa, koska olen pullea nainen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Epäilen, että kaikki minua lähestyvät miehet tekevät pilkkaa minusta, sillä olen pullea nainen. En uskalla myöskään lähteä treffeille Tinderissä tapaamieni miesten kanssa, sillä ajattelen, että he pettyvät tai nauravat minulle, kun he näkevät minut todellisuudessa. Olenko vainoharhainen?" kyselee nimimerkki Pullukka.

Näin miesraati vastasi

"Mielestäni realistisempaa on, että itsetuntosi on jossain vaiheessa saanut kolauksen ja sen pohjalta epäilet sinua lähestyvien miesten tarkoitusperiä. Jos profiilisi Tinderissä on rehellinen niin kasvo- kuin vartalokuvien osalta, niin ei ole mitään syytä epäillä miehiä. Olet varmasti huomannut, että Tinderissä on myös erikokoisia miehiä etsimässä treffiseuraa, osa varmasti ajattelee naisista samaa kuin sinä heistä. Matchit ovat suurella todennäköisyydellä oikeasti kiinnostuneita sinusta, sinuna. Nyt rohkeasti treffeille ja katsomaan, löytyykö sinun tyyppistä miestä."
– 35, sinkku

”Epäilylle stop. Ei täydellisiä ihmisiä olekaan, eli älä huoli, vaan ota reippaasti itseäsi niskasta kiinni ja lähde treffeille ja niin edelleen. Kun olet luonnollinen ja oma itsesi, ei sinun tarvitse pelätä asioita etukäteen. Olet sellainen, kun olet. Ja se on paljon se. Ja jos joku on niin pikkumainen, että tuijottaa vain ulkokuorta, antaa hänen olla sitten kaltaistensa parissa. Siitä on turha pahoittaa mieltään. Etkä muuten ole vainoharhainen, sillä jokaisen ihmisen pahin vihollinen sijaitsee omassa päässä. Jokaisen, myös sen, jonka luulet Sinua arvostelevan.”
– 55, naimisissa

"Et ole vainoharhainen. Olet epävarma. Mikäli Tinderissä oleva kuva on lähelläkään totuutta, huoli pois ja treffeille. Ei treffikumppani ole sinua sattumalta valinnut. Me miehet pidämme lyhyistä, laihoista, pulleista, pienipovisista tai jättitisseistä. Kuka mistäkin. Kaikille kelpaavaa kympin naista ei ole olemassakaan.

Porno- ja muotiteollisuus on luonut yksipuolista ja tietyn mallista naiskuvaa, mikä ei käytännössä pidä paikkaansa. Ei ainakaan yli parikymppisten keskuudessa. He ovat varmempia itsestään ja seuraavat omia mieltymyksiään, eivätkä enää mene sosiaalisen paineen mukana."
– Herra 47, avioliitossa

"Jos miehet reagoivat noin, he ovat idiootteja eikä heillä liiku päässä yhtään mitään. Piste. Eivätkä he ole sinun treffiseurasi arvoisia."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.