Teijo-talot Oy tuo talon tontillesi

Teijo-talot Oy on kehittänyt ainutlaatuisen valmistalokonseptin, jossa perustuksiaan myöten valmis talo kuljetetaan asiakkaan tontille.

Teijo-talot Oy mullistaa asuntotuotantomarkkinat kehittämällään valmistalokonseptilla. Siinä tehtaalla perustuksia myöten valmiiksi rakennettu talo kuljetetaan asiakkaan tontille erikoiskuljetuksen avulla. Asukas saa itse suunnitella talonsa ja tehdas valmistaa sen asiakkaan toivomusten mukaan.

Ensiksi asiakas valitsee haluamansa talomallin. Teijo-talot Oy tarjoaa kolme talomallia: ensiasunnoksi sopivan Lemmen, perheelle soveltuvan Taimin sekä kakkosasunnoksi kelpaavan Tyynin. Julkisivuvaihtoehtoja on niin ikään kolme: ajaton klassinen, moderni skandinaavinen sekä puurakentamiseen pohjautuva perinteinen malli.

Talotyypin jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus valita taloonsa lisämoduleita, kuten lasi- tai umpikuisteja. Asiakas saa päättää lopputuloksesta aina sisustuksen tapetteja, ikkunankarmeja ja väritystä myöten. Asiakkaalla on myös mahdollisuus seurata talonsa valmistumista.

Teijo-talo voidaan vaihtaa uuteen milloin vain. Vanha talo kuljetetaan pois ja tilalle tuodaan uusi talo.Talotehtaita on yhteensä neljä: Perniö, Häme, Pohjanmaa ja Lappi.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Teijo-talo Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja