Tehdäänkö yhdessä tuhma kotivideo?

Vaikka koti- ja VHS-videoiden valtakausi on ohitse, voisi suhdettanne piristää kummasti omien intiimihetkienne taltiointi.

Yhdessä tekeminen lähentää. Varsinkin, jos kyse on niinkin intiimistä tapahtumasta, kuin yhdessä tekemästänne seksivideosta. Älä kuitenkaan ota heti ohjaajantitteliä tai käsikirjoittajan roolia, sillä kuvaamisessa piilee monta karikkoa, johon et halua ajautua. Askmen.com listasi, mitä sinun tulee tietää ensimmäistä seksivideotasi kuvatessa.Valmistautukaa koitokseen kunnolla, niin ensimmäinen seksivideonne ei jää myöskään viimeiseksi.

Varusteet

Nyt vielä puhutaan kamerasta, ei herrasmiehen varustuksesta.

Älä kuvaa kiihkeitä hetkiänne webbikameralla: resoluutio on kerrassaan huono! Jos aiot kuvata teitä kolmen metrin päästä, olisi lähes sama asia kuin jälkikäteen katsoisi joidenkin tuntemattomien tekevän sitä. Panosta siis varustukseen. Eli kameraan. MiniDV-kamera on tähän hommaan passeli. Mutta muista; mitä isompi, ei sen parempi. Ota helppokäyttöinen vempele, et hirveästi pääse zoomailemaan tosipaikan tullen.

Siistiytyminen

Kamera näkee sellaiset asiat, mitä et itse pakolla yllä edes näkemään. Miehen kannattaa tarkastaa selkä, takapuoli sekä välilihan alue. Nämä paikat voivat olla kuin viidakko konsanaan, joten ole siis kameraystävällinen ja siisti paikkasi. Epämääräiset karvat kannattaa ajaa pois kokonaan.

Käy myös suihkussa ennen kuvauksia! Jynssää itsesi tarkasti. Ja se karvoitus, mitä olet jättänyt jäljelle, tulee puhtaaksi ja pörröiseksi.

Esitys

Uusi tilanne voi joko jännittää tai kiihottaa liikaa: mies, pelkäätkö tulevasi liian nopeasti? Niinpä samalla kun menet suihkuun siistiytymään, tee koeajo itsesi kanssa.

Ottakaa myös lasi viiniä. Romantisoikaa tilanne, niin että kuvaustilanne ei tunnu pelottavalta, vaan miellyttävältä. Juo ja masturboi – kuulostaako karulta? Muista että kamerassa on aikakoodi, joka kertoo kyllä, kuinka kauan show kesti.

Kuvakulmat

Kun vaihdatte asentoa, vaihtakaa myös kameran kuvakulmaa. Vuorotelkaa kameran kanssa; anna hänen kuvata sinua. Katsokaa tuotos yhdessä – jos otos on onnistunut, haluatte varmasti tehdä moisen uudestaankin!

Omistajuus

Ennen kuin harkitsette edes kameran ostoa, teidän tulee puhua kasetin omistajuudesta. Yksityisyyden nimissä kopioita videosta tulisi olla vain yksi. Älä missään nimessä lataa tai siirrä videota koneellesi – kumpikaan teistä ei varmasti halua videon joutuvan väärille silmien eteen.

Tehkää yhteinen sopimus miten toimitte videon kanssa, jos vaikka ero yllättää. Yksi hyvä neuvo pitää yhtä videota vain viikon tai pari, katsoa se yhdessä ja sitten tuhota se.

Hupia, ei kiristystä

Seksivideon tekeminen vaatii sen, että te molemmat olette moiseen näyttelijäsuoritukseen suostuvaisia. Äläkä ikinä kuvaa ketään salassa!

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja