Teemu Pukille heitettiin Timo Jutila -kysymys – "En usko"

2:25
Videolla Teemu Pukin tunnelmat kansanjuhlan alla.

Timo Jutila veisteli vuonna 2011 Leijonien joukkueenjohtajana jääkiekon maailmanmestaruuden jälkeen, että "pannaan Tampere sekaisin". Huuhkajien saavutettua jalkapallossa historiallisen arvokisapaikan sai Teemu Pukki nyt vastata Jutila-aiheiseen kysymykseen.

Huuhkajien historian ensimmäinen kansanjuhla nähdään tänään Helsingin Kansalaistorilla kello 19 alkaen. Maalitykki Pukille esitettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä Jutilan klassikkotokaisu ja kysyttiin perään, pistääkö Huuhkajat Helsingin sekaisin.

– En usko, että sekaisin. Toivon vain, että tulee kiva ilta ja kaikilla on mukavaa, Pukki kuittasi tyynesti.

Pukin mukaan päällimmäinen harmitus on jo poissa eilisen EM-karsintapäätöksen jälkeen. Suomen karsintaurakka päättyi 1–2-tappioon Kreikan vieraana Ateenassa.

– Lähdettiin hakemaan voittoa ja sitä ei tullut. Kaikki kuitenkin tietävät, että ollaan saavutettu jotain hienoa. Tämä alkaa mennä jo positiivisen puolelle.

Suomen Pukki-mania on tavoittanut myös maaliruiskun itsensä.

– Olen sosiaalisesta mediasta ja netistä nähnyt uutisia. Olen vähän tietoinen asiasta. Totta kai hieno juttu, mutta aikaisemminkin sanoin, että ei ole vain yksi jätkä, vaan tämä on joukkueen saavutus, mitä ollaan tehty, Pukki korosti.

3:23
Videolla Teemu Pukin ajatuksia maanantain Kreikka-tappion jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja