Lukas Hradeckya kutsuu jo pian "kasarmi" – "Toivottavasti tulen muistamaan kaiken illasta"

Hradecky: Yksi historian nopeimmista Ateenan lennoista 3:45
Videolla Lukas Hradeckyn tunnelmat kansanjuhlan alla.

Huuhkajat juhlii historiallista jalkapallon EM-kisapaikkaa tänään Helsingissä kansanjuhlassa, mutta monet pelaajat palaavat huomenna arkeen tahoillaan. Tähtimaalivahti Lukas Hradecky luonnehtii Saksaan palaamista velmuillen "kasarmiksi".

Hradecky edustaa seurajoukkuetasolla Bundesliigassa pelaavaa Bayer Leverkusenia.

– Lähden huomenna Saksaan päin. Arki kolahtaa varmaan aika kovaakin. Minun täytyy heti ilmoittautua siellä niin sanotusti palvelukseen, Hradecky kertoi lentokentällä.

Hradecky haki vertauksen sitä kautta, että muutama Leverkusenin joukkuekaveri käy tällä hetkellä armeijaa.

– Heillä odottaa huomenna kasarmi ja jollain tavalla minunkin kasarmini odottaa huomenna. Pitää pysyä jollain tapaa hengissä tänään. Lauantaina on peli, Hradecky viittasi Freiburgia vastaan pelattavaan kotiotteluun.

"Olemme vähän puineet läppiä"

Huuhkajat saapui tänään Helsinkiin Kreikasta, jossa se päätti EM-karsinnat eilen 1–2-tappioon. EM-kisapaikka varmistui jo perjantaina Liechtenstein-kotivoitolla.

– Meillä on muutama chantti tiedossa, ja olemme vähän lentomatkalle puineet, millaisia läppiä me tulemme heittämään, Hradecky valotti.

– Toivottavasti tulen muistamaan kaiken illasta. Tämä on hyvin käyttäytyvä joukkue, eikä ole mitään kriisin aiheita. Kaikki hoitavat hommansa hyvin ja kaikki pitävät hauskaa. Sen kaikki ovat ansainneet.

Lue myös:

    Uusimmat