Täyteläisyyttä ja kiiltoa herkullisissa pastelliväreissä

Monien haaveissa olevat täyteläiset huulet eivät välttämättä vaadi hyviä geenejä tai pistoksia. NIVEA Volume Shine Wonder Full -huulikiilto antaa huulille täyteläisyyttä, kiiltoa ja väriä.

NIVEA Volume Shine Wonder Full sisältää huulten omaa kollageenia aktivoivaa yhdistettä, joka tekee huulista täyteläiset. Kiillossa on myös huulia hoitavaa E-vitamiinia ja öljyjä, jotka sitovat kosteutta huulille. Kestävät kiiltopolymeerit lisäävät säihkettä huuliin.

NIVEA Volume Shine Wonder Full on saatavilla kahdeksassa kevään herkullisessa värissä.

Värit ovat hedelmäisen raikkaita ja ne ovat saaneet inspiraation auringonlaskusta: värit kulkevat keltaisesta kuparin, violetin ja pinkin kautta kirkkaaseen punaiseen. Värit ovat saaneet inspiraationsa trendistä, jossa yhdistellään luonnollisia maanläheisiä värejä auringonlaskun hedelmäisiin väreihin. Naisellisen herkät värit ovat keväällä muotia niin meikeissä kuin vaatteissa.

Make-up by NIVEAn meikkitaiteilija Mario de Luigin vinkit huulikiillon käyttöön

– Huulten pitää olla pehmeät ennen huulikiillon laittamista. Kuivat huulet kannattaa kuoria kevyesti, jotta pohjasta tulee tasainen.

– Pohjustamalla huulet luonnollisen sävyisellä huultenrajauskynällä saa voimakkaamman huulimeikin.

– Huulikiillon määrää säätelemällä voi vaikuttaa värin syvyyteen: kevyt sipaisu kiiltoa saa aikaan läpikuultavan meikin, enemmän väriä laittamalla väristä tulee intensiivisempi.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat