Taylor Swift rikkoo jälleen ennätyksiä – jo 13 listaykkösalbumia

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Taylor Swiftin huhutaan seurustelevan amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Travis Kelcen kanssa. Näin hän juhli hiljattain villisti Kelcen Kansas City Chiefsille tekemää touchdownia.

Artisti Taylor Swiftin uusin albumi nousi heti listaykköseksi ensimmäisellä julkaisuviikollaan.

Sunnuntaina 5. marraskuuta Billboard kertoi, että artisti Taylor Swiftin uudelleen äänittämä ja viime kuussa julkaistu vuoden 2014 hittialbumi 1989 (Taylor's Version) nousi Billboard 200 -albumilistan ykköseksi jo ensimmäisellä viikolla julkaisunsa jälkeen. Virstanpylväs merkitsee laulajan 13. listaykköseksi noussutta albumia.

1989 (Taylor's Version) -albumilla on Billboardin mukaan suurin ensimmäisen viikon albumimyynti sitten Adelen vuonna 2015 julkaiseman 25-albumin. Adelen albumi myi tuolloin lähes 3,5 miljoonaa kappaletta. Swiftin albumin ensimmäisen viikon myyntiluku on 1,653 miljoonaa kappaletta. 

Swiftin vuonna 2022 julkaistu albumi Midnights ja heinäkuussa julkaistu Speak Now (Taylor's Version) täydentävät vuoden 2023 myydyimpien albumien kärkikolmikon.

Vuoden 2014 albumi on kiistatta yksi Swiftin suosituimmista, ja sitä pidetään hänen ensimmäisenä levynään, joka kuuluu suoraan pop-genreen sen jälkeen, kun hän on aiemmin julkaissut useita country-pop-albumeita.

Sen jälkeen, kun hän vuonna 2019 ilmoitti suunnittelevansa kuuden ensimmäisen albuminsa uudelleenäänittämistä, hän on julkaissut Taylor's Version -albumit Red, Speak Now, Fearless ja 1989.

Hänen odotetaan jossain vaiheessa julkaisevan uudelleenlevytykset vuoden 2017 Reputation-albumistaan ja vuoden 2006 albumistaan Taylor Swift.

Lähde: CNN, Variety

 

Lue myös:

    Uusimmat