Tavoitteena seksikäs tyyli? Näin onnistut siinä

Omaan tyyliin kaipaa ajoittain tyylikästä seksikkyyttä pisteeksi ii:n päälle.

Helpoilla vinkeillä klassisestakin tyylistä saa esiin seksikkäät puolet. Allure-sivusto listasi pikavinkit, joilla luot tyyliisi seksikkään viimeisen silauksen.

Pukeudu punaiseen

Punaiseen pukeutuneita naisia ihaillaan eniten muihin väreihin sonnustautuneisiin naisiin verrattuna. Rochesterin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että punaiseen pukeutuneita naisia pyydettiin treffeille peräti 56 prosenttia todennäköisemmin kuin jonkun muun värisiin vaatteisiin pukeutuneita.

Seiso

Jo seisomalla istumisen sijaan annat itsestäsi seksikkäämmän kuvan. Juhlissa istuvien vieraiden joukossa seisova kerää katseet.

– Kiinnitämme kaikki huomiota ihmisiin, jotka ovat korkeammalla, psykologi Beverly B. Palmer kertoo.

Säädä valaistusta

Kynttilänvalo on kaikkein romanttisin ja imartelevin valaistus, mutta se ei kuitenkaan sovellu useisiin tilanteisiin. Muutkin lämpimänsävyiset valot kuitenkin imartelevat paikallaolijoita enemmän kuin tavallinen kirkas valo.

Ilmaise itseäsi rohkeasti

Californian yliopiston psykologian professorin, Paul Elkmanin mukaan kiinnostavimpina pidetään ihmisiä, jotka ilmaisevat tunteitaan elein ja ilmein. Seksikkääseen tyyliin kuuluu siis myös rohkeus ilmaista itseään vapaasti.

Älä käytä liikaa hajuvettä

Liika hajuvesi ei ole seksikästä. Jos hajuvettä laittaa kohtuullisesti, syntyy helpommin seksikäs mielikuvakin.

– Mitä lähemmäs toisen on tultava haistaakseen hajuvetesi, sitä viettelevämmäksi tilanne käy, asiantuntija Sylvaine Delacourte kertoo.

Aitoja parfyymejä tulisi suihkauttaa kerran päivässä korvan taakse tai ranteisiin. Eau de toilettea tulisi sitä vastoin suihkauttaa pilvi ilmaan ja kävellä sen lävitse, jolloin sopiva määrä tuoksua tarttuu ihoon ja vaatteisiin.

Vilauta ranteitasi

Ranteiden vilauttaminen koetaan hyvin seksikkäänä eleenä. Viaton paljastus antaa tekijästään hyvin viettelevän kuvan. Voit siis huolehtia seksikkäästä tyylistäsi vasta paikan päällä vilauttelemalla ranteitasi

MTV3/Helmi

Lähde: Allure

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja