Tätä mies ajattelee seksin aikana

Parhaankin rakastajan mieli alkaa toisinaan harhailla. Millaisia asioita mielessämme pyörii seksin aikana?

Oletko koskaan huomannut ajattelevasi jotakin aivan muuta kesken eroottisen kohtaamisen?

Mitä jos epäonnistun?

Miestä voi huolettaa, että "se" lipsahtaa ulos, tai että hän tulee väärällä hetkellä. Ja entä, jos hän on liian kovakourainen, ja sinä joudut kärsimään?

En jaksa enää

Kun mies saa olla naisen alla, hän voi ottaa rennosti, sillä nainen tekee kaiken työn. Pitkään päällä oleminen tai erityisen akrobaattisen asennon kokeileminen vaatii mieheltä voimaa, ja hän saattaa uuvahtaa kesken leikin.

Ei vielä!

Kun meno makuuhuoneessa on kuumaa ja himokasta, kukapa haluaisi sen loppuvan? Mies saattaa ajatella jotakin, mikä pitää hänet pystyssä vielä hetken. Ajatus ei kuitenkaan saa olla liian harhauttava tai karmea, muuten mieskunto saattaa lopahtaa. Ajatteleminen on tarkkaa työtä!

Joko?

Jos akti kestää kauan eikä pari vielä tunne toisiaan, kyllästymisen tunteet saattavat vallata mielen. Pitäisikö jo lopettaa? Tylsistyykö hän?

Naapurin Maija

Useimmat meistä ajattelevat joskus vällyjen välissä muita kuin omaa kumppania. Hänen ajatuksensa saattavat siis harhailla johonkin ihanaan päiväuneen kuuluisasta näyttelijästä tai naapurikaupan kuumasta kassaneidistä. Sama on sallittua myös sinulle, sillä kuvitelmat eivät vahingoita ketään.

Mistä hän pitää?

Suhteen alussa kumpikin osapuoli luultavasti tarkkailee toisen reaktioita ja tekee muistiinpanoja. Muistipankkiin päätyvät asiat, jotka kannattaa ehdottomasti toistaa (tuosta hän piti!) ja joita ei kokeilla enää koskaan (jaaha, pakit tuli).

Apua, rytmitajuni!

Jos asentonne on hankala tai voimaa vaativa, muutokset rytmissä saavat lemmekkäimmänkin lempijän huolestumaan. Liian nopeasti, vai hitaasti? Miksen pysy rytmissä?

Miten päädyin tähän?

Mies voi kerrata illan kulun ja pohtia, mitä teki oikein, että pääsi kanssasi vällyjen väliin. Voisikohan saman toistaa…?

Olemmeko turvassa?

Moni pohtii aktin aikana ehkäisyvälineen toimivuutta sekä sitä, onko se varmasti paikallaan.

Nauttiiko hän?

Kumppani haluaa miellyttää sinua ja tehdä olosi hyväksi. Vaikka orgasmi ei olisikaan ilottelun pääasia, se käy varmasti silti hänen mielessään.

Mitähän ystäväni puuhaavat?

Yleensä varsinkin sen ekan kerran odottaminen ja myöhempi muisteleminen ovat parempia kuin itse akti. Ajatukset saattavat siis karata kaveriporukan juhliin ja siihen, pitäisikö siellä myöhemmin piipahtaa.

Oho, House!

Televisio voi viedä huomion eroottisimmassakin tilanteessa. Sulje siis töllötin makuuhuoneesta! Huoneesta voi löytyä muitakin suoritusta vaarantavia tekijöitä. Tuijottaako äitisi kuva teitä seinältä?

Kuka tuo on?

Jos sänkyyn on päädytty huurteisen baari-illan jälkeen, ihmettelevä ajatus kumppanin identiteetistä voi pulpahtaa mieleen kesken kaiken. Martta? Maija? Vai Raija...

Epämääräiset ajatukset

Kuka olikaan sen rikossarjan päänäyttelijä? Onko delfiini nisäkäs? Se kirja on muuten palauttamatta kirjastoon. Ainiin, mitäs olinkaan juuri tekemässä…

Lue myös:

AVA

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja