Tästä tiedät, että sinulla on hyvä seksielämä!

Nautitko seksistä, mutta et ole varma, tunteeko miehesi samalla tavalla? Nämä merkit paljastavat, että miehesi on hulluna sinuun.

Oletko epävarma siitä, toimiiko seksinne? Oletko tyytyväinen seksielämääsi? Opettele tunnistamaan merkit, jotka paljastavat sen, luistaako sinulla vällyjen välissä hyvin.

Hän haluaa tehdä sen heti uudestaan

Kun olet todella räjäyttänyt kumppanisi tajunnan, hän ei tunnu saavan sinusta tarpeekseen. Teet jotakin oikein, kun hän haluaa tehdä sen heti uudestaan.

Hän flirttailee sinulle seksin jälkeen

Mikäli kumppanisi flirttailee sinulle seksin jälkeen, hän ajattelee seksiä luultavasti heti uudestaan. Mies saattaa lähettää sinulle eroottisia tekstiviestejä osoittaakseen, kuinka paljon hän sinua haluaa. Samalla hän miettii jo seuraavaa kertaa kanssasi.

Hän koskettelee sinua jatkuvasti

Kumppani, joka on kiinnostunut sinusta, ei mitä luultavimmin pysty pitämään käsiään erossa sinusta. Jos flirttailevat tekstiviestit ovat verbaalinen merkki siitä, että hän haluaa sinua, koskettelu on siitä fyysinen merkki.

Hän kertoo sinulle että seksi oli upeaa

Tämä saattaa olla ilmeinen olettamus, mutta jos kumppani kertoo sinulle kuinka upea olit sängyssä, hän todella tarkoittaa sitä. Hän ei sano sitä turhaan ollakseen kohtelias, vaan siksi, että jatkaisit sängyssä sitä mitä olet tehnytkin.

Se oli mielestäsi upeaa

Kuten sanonta kuuluu, tangoon tarvitaan kaksi. Jos seksi oli mielestäsi epämiellyttävää tai kiusallista, se oli sitä luultavasti myös kumppanisi mielestä. Mikäli seksi oli mielestäsi kuumaa ja intohimoista, se oli sitä luultavasti myös hänen mielestään.

Hän kokeilee uusia liikkeitä

Monet miehet ovat luonnostaan melko kilpailuhaluisia. Kun hänestä tuntuu, että seksi välillänne toimii, tuntee hän luultavasti suurta houkutusta näyttää sinulle hieman lisää taitojaan. Voit siis ottaa uudet liikkeet kohteliaisuutena. Hän haluaa luultavasti tehdä sinuun vaikutuksen. Mikäli kikkailu ei miellytä sinua, muista kertoa siitä hänelle. Kommunikaatio on avain hyvään seksiin.

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja