TOP 10: Älä sano näin sängyssä

Kääk, mitä oikein teet? Mitä se sitten onkin, älä ainakaan sano näitä asioita sängyssä.

Emandlo.com listasi asiat, joita ei kannata sanoa sängyssä – ainakaan siinä tapauksessa, ettet halua pilata tunnelmaa.

1. Kuka tämän biisin esittää?

Kaikkien mieli harhailee seksin aikana, mutta rajansa kaikella. Jos sinulla on aikaa kuunnella radiojuontajien hauskoja vitsejä ja jammailla biisien tahtiin samalla, kun kumppanisi uskoo miellyttävänsä sinua todella paljon, teidän kannattaisi keskustella seksistä avoimesti.

2. Ai mitä?

Hän kuiskaa korvaasi jotakin eroottista – ja sinä et kuullut. Kokeile kuiskata matalalla äänellä "sano se uudestaan" sen sijaan, että huudahtaisit "häh?".

3. Jarno osasi sen yhden upean jutun, voisin opettaa sen…

Älä puhu entisistä rakkauksistasi sängyssä. Jos osaat jonkin kikan tai kaipaat jotakin, puhu kumppanillesi "uudesta ideasta" tai "mahtavasta jutusta" sen sijaan, että alkaisit muistella sitä, miten entisesi sen teki.

4. Ei, ei noin, mitä oikein teet?

Jos kumppanisi tekemä asia ei satu, on turhaa olla äkkipikainen tai korottaa ääntään. Jos rakkaasi ei oikein osaa, keskity positiivisiin asioihin ja pyydä lupaa ohjata hänen käsiään tai vartaloaan. Naamioi opiskelu eroottiseksi leikiksi.

5. Syvemmälle!

Sano miehelle mitä tahansa muuta. Sano "nopeammin", "rajummin" tai "lisää" sen sijaan että vihjailisit miehen koon olevan riittämätön.

6. No kyllä se yleensä toimii, näin ei ole käynyt koskaan

Jos hän (tai sinä) ei saavuttanutkaan orgasmia, älä vihjaile, että kumppanisi huonot taidot tai asenne johtivat ankeaan lopputulokseen. Vaikket tarkoittaisi pahaa, kumppanisi kuitenkin tuntee syyllisyyttä siitä, ettei pystynyt miellyttämään sinua.

7. Hyi / hah / ääk!

Ihmiskehossa on monia puolia, jotka saattavat ällöttää. Keho päästelee ääniä, haisee, siihen ilmestyy finnejä ja se hikoilee. Kun olette alasti, ole hyvä äläkä tuijota, ihmettele tai kauhistele kumppanisi vartaloa.

8. Ihan sama

Kun hän kysyy, miten voisi tyydyttää sinut tai miten haluaisit itseäsi koskettavan, keksi edes jotain. Jos et kehtaa sanoa ajatuksiasi, ilmaise sekin ääneen. Voit myös kuiskata halusi hänelle intiimisti. Yksikin sana riittää!

9. Saitko sinä?

Jos sitä täytyy kysyä, tietänet jo vastauksen. Älä aiheuta paineita kumppanillesi. Orgasmi ei ole seksin pääasia.

10. Muistatko sen Jarnon? Hän oli parempi…

Jos kumppanisi kysyy, millainen hän oli sängyssä, kehu häntä. Mikäli seksi oli surkeaa, sitä ei tarvitse sanoa julmasti ja ivallisesti; voit kertoa toiveistasi fantasian muodossa tai lähettää vaikka tuhman tekstarin. Kumppanin taitojen haukkuminen tuskin saa häntä haluamaan sinua tai seksiä kanssasi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Emandlo.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja