Kehonrakentaja järkytti ladatulla aseella päiväkodin vieressä – näin kumppani perusteli USA:ssa

Kehonrakentajapariskunta otti kuvia ladatun kiväärin kanssa päiväkodin vieressä Yhdysvaltain Miamissa, kertoo muun muassa New York Post.

Virkavallan paikalle hälyttämiseen johtanut episodi tapahtui maanantai-iltapäivänä Miamissa ostoskeskuksessa. Floridalainen kehonrakentaja Estrella Maria Pereira, 50, kertoi ottaneensa siellä miehensä Miguel Ruizin, 57, kanssa kehonrakennuskuvia.

Kyse ei ollut kuitenkaan vain pelkästä lihasten pullistelusta. Polvillaan ollut Ruiz osoitti ladattua kivääriä kohti viereisen päiväkodin ovea, kun Pereira otti hänestä kuvia.

Kyseinen näky odotti poliisia, kun virkavalta saapui ostoskeskukseen. Miami-Daden poliisi kertoi saaneensa soiton huolestuneelta vanhemmalta, joka huomasi pariskunnan toimet mentyään hakemaan lastaan.

Myös valvontakamerakuvat vahvistivat kyseisen äidin väitteet siitä, että parilla oli kivääri ja että sitä osoitettiin eri suuntiin, myös kohti päiväkotia.

Pariskunta pidätettiin ja he ovat saaneet kaksi ampuma-asesyytettä.

"Tämä on surullista"

Vankilasta takuita vastaan vapautettu Pereira selitti pariskunnan toimia WPLG:lle. Hän sanoi olevansa miehensä kanssa "vain olevan kehonrakennuksen maailmassa" ja menneen ottamaan kehonrakennuskuvia, joissa he olisivat "vahvoina urheilijoina".

– Olimme kirjaimellisesti vain ottamassa kuvia, Pereira sanoi.

Pereiran mukaan hänellä ei ollut aavistustakaan, että lähistöllä olisi lapsia. Hän kertoi asuvansa Brickellissä, eikä hänen mukaansa paikalla ollut päivähoidosta kertovaa kylttiä.

Pereira vakuutteli, ettei hänen ja hänen miehensä tarkoituksena ollut tehdä mitään väärää. 

– Vannon, ettemme koskaan tekisi mitään vahingoittaaksemme ketään.

– En olisi koskaan tehnyt mitään niin naurettavaa kuin tämä, jos olisin tiennyt, että alueella on lapsia tai mikään koulu.

Kehonrakentaja pyysi anteeksi, olkoonkin että tapaus sai hänen mukaansa suhteettoman huomion.

– Tämä on surullista, koska se oli vain todella typerä päätös.

– Emme ole huonoja ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat