Tästä syystä mies laukeaa nopeasti

Miehen pikainen siemensyöksy seksin aikana saattaa hiertää intiimiä suhdetta. Ilmiöön on kuitenkin syitä, joiten tunnistaminen voi auttaa ongelman työstämisessä.

Parisuhdeasiantuntija Myles P. paljastaa yleisimmät syyt siihen, miksi mies saavuttaa orgasmin hyvinkin nopeasti.

Innostus

Suuri syy siihen, että mies laukeaa nopeasti on se, että mies on erityisen innoissaan harrastaessaan seksiä. Etenkin uudessa suhteessa mies innostuu kumppanista helposti niin syvästi, ettei edes ehdi kkontrolloimaan omaa siemensyöksyään etukäteen.

Harvinaista hupia

Joskus mies laukeaa nopeasti, sillä hänen seksielämänsä ei olekaan avian niin vilkas kun voisi kuvitella. Kun seksiä harrastaa vain harvoin, vapautuu kasaantunut energia usein liiankin nopeasti siemensyöksynä. Kyse ei usein ole minkäänlaisista lääketieteellisistä ongelmista.

Käsitys ajasta muuttuu

Miehet kokevat usein, että mitä kauemmin seksi kestää, sitä paremmin he ovat suoriutuneet. Parisuhteen alkutaipaleella miehellä on usein kova tarve osoittaa naiselle oma kyvykkyytensä vällyjen välissä ja siksi siemensyöksyä saatetaan pidätellä hyvinkin pitkään.

Parisuhteen edetessä miehen käsitys ajasta usein kuitenkin muuttuu. Kun seksikumppani alkaa tuntua jo turvalliselta, vähenee helposti myös tarve todistella omaa kyvykkyyttä. Samalla mies usein antaa itselleen luvan saavuttaa hekuman aiemmin.

Itsekkyys

Kun mies ajattelee myös naisen nautintoa, on usein helpommin laukeavan sukupuolen edustajan intressissä tyydyttää ensin kumppaninsa. Itsekäs mies kuitenkin vähät välittää naisen tuntemuksista. Jos mies harrastaa seksiä mielessään vain omat tuntemuksensa, on hänellä harvoin tarvetta pyrkiä pidättelemään siemensyöksyäänkään.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat