Tässäkö vuoden 2016 kirkkain hiustrendi? Uusin hiusvillitys saa hiuksesi kirjaimellisesti hehkumaan

Uusi hiustrendi on omiaan juhlijoille, jotka haluavat hieman lisähohtoa elämäänsä. 

Viime vuoden kovimmiksi hiustrendeiksi nousivat rohkeat värit ja rikotut leikkaukset. Tänä vuonna astutaan kuitenkin vielä askel pidemmälle, sillä nyt tulevat pimeässä hohtavat hiusvärit!

Sateenkaaren väreissä hehkuvat hiusvärit saa esille mustavalolampun avulla. Tämä villitys onkin siis omiaan bilehileille, jotka haluavat näyttävyyttä tanssilattialle. 

Hiusvärejä saatavilla kaikissa väreissä

Tämä pimeässä hohtava hiustrendi tunnetaan myös nimellä blacklighthair, eli mustavalolamppuhiukset. Mustavalolamppu on valo, jonka ultraviolettisäteily saa flueresoivat ja fosforisoivat aineet säteilemään valoa. 

– Glow-in-the-dark on hauska suuntaus, joka ei välttämättä vahingoita hiuksia, mutta saattavat aiheuttaa vaaleissa hiuksissa sävyn muutoksia. Pidä huotla, että hiuksesi ovat hyvässä kunnossa ennen värjäämista, kertoo stylisti Meaghan Frayne newyorkilaisesta Angelo David salongista. 

Jos haluat pysyä muodikkaana mutta hehkuvat neonvärit eivät ole suosikkejasi, älä huoli. Näitä mustavalolampun alla hehkuvia hiusvärjeä on saatavilla myös maltillisimmissa väreissä, kuten mustana ja valkoisena. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja