Tässäkö Suomen hauskimmat saunamokat? Kerro omasi!

Sauna on suomalaiselle pyhä paikka, mutta välillä sielläkin sattuu ja tapahtuu. Ovatko nämä Suomen hauskimmat saunamokat, vai oletko itse koheltanut vielä onnistuneemmin? Kerro Koti-osion kyselyssä oma tarinasi!

Aina ei voi onnistua, eikä etenkään saunassa! Löylyttely on meille suomalaisille yhtä aikaa arkipäiväinen kuin pyhäkin asia, joten kommelluksiltakaan ei vältytä.

Nyt hieman yli 30-vuotias Ella muistaa, miten hän nuorempana huomasi nolon virheensä uimahallissa.

– Olin juuri saanut uuden, hienon uimapuvun, joka oli syvään uurrettu selästä – selkä oli siis kokonaan avonainen. Menin uimahallin saunaan, suihkuun ja sen jälkeen puin puvun päälleni. Menin uimahalliin ja vasta siellä satuin katsahtamaan alaspäin – olin pukenut uimapuvun väärin päin päälle!

Saunominen vaatii myös erityistä varovaisuutta, sillä sauna voi syttyä myös palamaan.

– Savusaunaa pitää lämmittää pitkään ja hartaasti, eikä meillä ollut tarpeeksi kokemusta sen lämmittämisestä. Hassustihan siinä kävi, sillä pian sauna savusi hieman liiankin kanssa. Onneksi palo oli vasta aluillaan ja saimme sen nopeasti sammutettua, mutta löylyjen sijaan jouduimme tyytymään pelkkään järveen, kertoo 25-vuotias Mikko.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja