Tässäkö on menestyksen salaisuus? Kerro mielipiteesi!

Kun toiset luottavat kirjojen pänttäämiseen, toinen harjoittelee hymyään peilin edessä. Onko työssä menestymisen salaisuus ahkeruus vai kenties ulkonäkö? Kerro mielipiteesi Koti-osion kyselyssä.

Hieman alle 30-vuotias Henrik uskoo, että työssä menestymisen salaisuus on intohimo ja usko siihen, mitä on tekemässä.

– Kun olen inspiroitunut työstäni se ei tunnu työltä, ja jaksan tehdä sitä niin hyvin kuin mahdollista. En voisi kuvitella olevani työssä, jota inhoan.

Mies tietää, että hänen vanhempansa ajattelevat asiasta eri tavalla.

– Isäni ja äitini mielestä kerran vakituisen työn saatuaan on jäätävä siihen, jotta on taloudellista turvaa. Itse koen, että se on lahjojensa hukkaamista – elämme vain kerran, miksi kuluttaisimme päiviämme työssä, jota emme voi sietää? Mielestäni työn kautta on toteutettava itseään ja on pyrittävä eteenpäin elämässä, ei vain jäätävä työhön, jota inhoaa vain siksi, että sillä maksaa laskut.

Henrikin mielestä hyvä koulutus ei takaa työssä menestymistä, vaan hän kokee, että on uskallettava ottaa riskejä ja omattava hyvät sosiaaliset taidot.

– Tietysti myös koulutuksella on väliä, mutta kaikki se muu, jota koulussa ei opita on ihan yhtä tärkeää: Esimerkiksi ulkoiset avut, hyvä ensivaikutelma ja karisma vaikuttavat paljon siihen, mitä saavutamme elämässä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja