Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -pariskunnat!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet sinkut esittäytyvät. Ota selvää, ketkä menevät pian sokkona naimisiin!

Suosittu Ensitreffit alttarilla -sarja jatkuu AVAlla tiistaina 4. syyskuuta 2018 uusin, viidennen tuotantokauden jaksoin.

Rakkautta etsii jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. 

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -pariskunnat:

Heikki, 35 ja Miina, 29

Helsingistä kotoisin oleva Heikki tekee taloustieteen väitöskirjaa Tampereen yliopistossa ja opiskelee samalla myös teologiaa. Hän tituleeraa itseään köyhyystutkijaksi, ja on erityisen kiinnostunut alimpien yhteiskuntaluokkien olojen parantamisesta. Heikki asuu askeettisessa pienessä yksiössä, koska hän haluaa käyttää rahansa mieluummin matkusteluun ja uusiin kokemuksiin.

Hän on kuitenkin valmis muuttamaan asumisjärjestelyjään parisuhteen myötä. Vapaa-ajallaan Heikki harrastaa jalkapalloa ja futsalia kaveriporukalla, käy kuntosalilla ja kulttuuririennoissa sekä matkustelee. Heikki on asunut aiemmin ulkomailla, mutta haluaa nyt asettua aloilleen Suomeen.

Heikki toivoo löytävänsä rauhallisen ja tasapainoisen parisuhteen ja kumppanin, jonka kanssa voi perustaa perheen. Hänelle on tärkeää, että puoliso jakaa hänen kanssaan samanlaiset arvot, mutta toivoo että molemmilla olisi myös omia mielenkiinnon kohteita. Heikille on tärkeää päästä välillä vetäytymään omaan luolaansa, eikä hän usko, että miniyksiötä voi esitellä kumppanille ainakaan kolmeen vuoteen.

Heikin kumppaniksi valittu Oulusta pääkaupunkiseudulle muuttanut Miina on suurisydäminen ja sanavalmis valtiotieteiden maisteriopiskelija. Miina tekee vapaaehtoistyötä maahanmuuttajien parissa, ja on luonteeltaan erityisen huolehtiva: hän on onnellinen silloin, kun ihmiset hänen ympärillään ovat onnellisia. Hän on intohimoinen yhteiskunnallisten asioiden analysoija, joka ei pelkää keskustella vaikeistakaan aiheista.

Miina on asunut ulkomailla useaan otteeseen, ja matkustelu on hänelle elämän suola. Hän toivookin kumppania, jonka kanssa hän voisi jakaa rakkauden ja kokea uusia seikkailuja. Aktiivisella Miinalla on kaksi eri työpaikkaa asiakaspalvelijana lentokentällä sekä kuntokeskuksessa, ja hän kirjoittaa lisäksi gradua. Vapaa-ajallaan hän käy kuntosalilla ja lenkkeilee, sekä hoitaa koiranpentuaan Manuelaa.

Miina toivoo tasapainoista suhdetta, joka perustuu kunnioitukseen, avoimuuteen ja luottamukseen. Miina on feministi ja myös valmis puolustamaan näkemyksiään.

Vesa, 29 ja Sini, 28

Hauska ja sympaattinen matematiikan opettaja Vesa asuu tällä hetkellä Turengissa, lähellä Hämeenlinnaa. Vesa tekee vapaa-ajallaan musiikkia, soittaa bändissä koskettimia, juoksee maratoneja ja harrastaa suunnistusta. Hän kertoo harrastavansa myös kulttuurinörtteilyä, kuten leffoja ja musiikkia.

Huumori on tärkeä osa Vesan luonnetta, ja hän toivookin, että tuleva kumppani jakaa samanlaisen huumorintajun. Toisaalta hän on myös rauhallinen ja pohdiskeleva. Hän tunnustaa omaavansa pohjalaista juroutta, mikä näkyy ristiriitatilanteissa vetäytyvänä mököttämisenä. Vihreät arvot ovat lähellä Vesan sydäntä – hän haluaisi matkustella, mutta potee huonoa omaatuntoa lentomatkailusta.

Vesa toivoo parisuhteensa kehittyvän kumppanuuden, huumorin ja arjen rakkaudenosoitusten kautta. Hän ei halua asettaa puolisolle liian tiukkoja vaatimuksia tai luoda mielikuvia, vaan ottaa tämän vastaan sellaisena kuin tämä on.

Vesan kumppaniksi valittu Kemistä Tampereelle muuttanut Sini on empaattinen ja pohdiskeleva, mutta samalla hauska ja omien sanojensa mukaan hieman ”hömelö”. Lastenhoitajana työskentelevä Sini on rakentanut toiveidensa mukaisen elämän Tampereella nollasta, ja hän on ylpeä itsenäisyydestään.

Vapaa-ajallaan Sini käy kuntosalilla, piirtää ja kirjoittaa runoja. Musiikki on hyvin tärkeä osa hänen elämäänsä, ja tunneihmisenä hän löytää joka tilanteeseen sopivan kappaleen. Tärkeä osa vapaa-aikaa on myös tiivis ystäväpiiri.

Sinille tärkeää parisuhteessa on yhteinen huumori ja avoin keskusteluyhteys. Hän haluaa kumppanin, jonka kanssa voi olla oma itsensä ja jakaa yhteisen elämän, mutta hänelle on tärkeää pitää kiinni myös omista jutuistaan ja ajastaan. Sini pelkää olleensa aiemmissa suhteissaan liian mukautuvainen ja kiltti. Hän pelkääkin, että kumppani menettää kiinnostuksensa, kun ei saa hänestä tarpeeksi kipakkaa vastusta.

Eetu, 28 ja Rosa, 26

Espoolainen palotarkastaja Eetu on sydämellinen ja hyväntuulinen pohdiskelija. Eetulla on iso ja tiivis kaveriporukka, ja läheiset suhteet perheensä kanssa. Kolmen siskon kanssa kasvanut Eetu on herkkä romantikko. Vapaa-ajallaan Eetu pelaa strategiapelejä netin välityksellä kavereidensa kanssa, soittaa kitaraa ja harrastaa urheilua eri muodoissa.

Hän pelaa lacrossea ja golfia ja käy lisäksi kuntosalilla ja uimassa. Hän toivookin kumppania, jonka kanssa voisi harrastaa liikuntaa. Eetu on myös intohimoinen kokki, joka haluaa valmistaa herkullista ruokaa rakkaudella.

Rauhallinen Eetu toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa hän voi jakaa elämänsä tasavertaisina kumppaneina. Hän myöntää olevansa tarkka ulkonäköasioissa ja pelkää, ettei kipinää syty, jos kumppani ei täytä kriteereitä.

Eetun kumppaniksi valittu ensiavun päivystyksessä työskentelevä sairaanhoitaja Rosa on alun perin Kotkasta, mutta on sittemmin kotiutunut Lahteen. Rosan elämän tärkeimpiä asioita on urheilu, jolle hän omistaa suuren osan vapaa-ajastaan. Hän harrastaa polkujuoksua ja harjoittelee triathlonin täysmatkaa varten.

Rosalle on erittäin tärkeää, että tuleva kumppani jakaa intohimon urheiluun tai että tällä on ainakin liikunnallinen elämäntapa. Liikunnan ohella tärkeän osan vapaa-ajastaan Rosa omistaa ystävilleen ja perheelle, jotka ovat tärkeä osa hänen elämäänsä.

Parisuhteelta Rosa toivoo arjen ja erityisesti aktiivisen elämän jakamista, mutta hän painottaa myös oman ajan tärkeyttä suhteessa. Hän toivookin, että kumppanilla on omia harrastuksia ja ystäviä, eikä parisuhde ole ainoa tärkeä asia tämän elämässä. Vahvatahtoinen Rosa kokee, että hänellä on aiemmin ollut tapana jyrätä kumppaninsa suhteissa ja hän toivoo, että tuleva kumppani ottaa välillä ohjat.


Ensitreffit alttarilla AVAlla alkaen 4.9. klo 21

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja