Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat: Nämä asiat vaikuttivat pariskuntien valintaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viides tuotantokausi alkaa tiistaina 4.9. klo 21 alkaen AVAlla. Ohjelmassa on mukana myös uusi asiantuntija Marianna Stolbow.

VIDEOLLA: Asiantuntijat kertovat parien valinnasta!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoilla on iso rooli parien muodostamisessa. Tänä vuonna kuuden ihmisen rakkaudenlähettiläinä toimivat ohjelman uusi tulokas parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow sekä jo aiemmin mukana olleet seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt.

Työ pariskuntien löytymisen takana on ollut aiempien ohjelman kausien tapaan hyvin aikaavievää. Asiantuntijat ovat hakeneet haastatteluilla ja erilaisten tehtävien avulla parien yhteensopivuutta.

– Se on sellainen sateenvarjokäsite, jonka alle sijoittuu hyvin paljon kaikkea. Arvoja, asenteita, arkea, pelkoja, toiveita – kaikkia näitä elementtejä, joista me arvioimme parien yhteensopivuutta, Elina Tanskanen kuvailee prosessia ohjelmassa.

Dunderfelt kertoo painottaneensa hakuprosessin yhteydessä etenkin haussa edenneiden henkilöiden arvomaailmaa.

Uusi asiantuntija Marianna Stolbow kertoo kyselleensä hakijoilta heidän perustelujaan parisuhteelta.

– Olen pistänyt heidät perustelemaan, että minkä takia kuvittelet, uskot ja ajattelet, että sinulle juuri pitkä elämänmittainen parisuhde on paras tapa elää arkea, Stolbow kertoo.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja