Tässä ovat Oscar-gaalan häikäisevimmät näyttelijättäret – katso kuvat!

Vuoden 2012 Oscar-gaalassa nähtiin Hollywoodin häikäisevimmät näyttelijättäret sonnustautuneina parhaimpiinsa.

Tänä vuonna Oscar-gaalassa ihasteltiin jokavuotiseen tapaan häikäisevää naiskauneutta.

Angelina Jolie häikäisi raikkaalla olemuksellaan Oscar-gaalassa. Jolien yllä nähtiin seksikäs musta iltapuku, joka oli yhtä leikkausten leikkiä. Jolie paljasti rohkeasti säärensä ja esitteli myös decolteetaan rohkeasti. Asukokonaisuuden Jolie oli täydentänyt kirkkaanpunaisella huulipunalla.

Jolie oli gaalassa äärimmäisen pirteä ilmestys. Näyttelijätär oli yhtä leveää hymyä, kun hän saapui gaalaan miesystävänsä Brad Pittin kanssa. Vaikka Jolien hoikistuminen on herättänyt viime aikoina keskustelua, ei kuihtuneesta näyttelijättärestä ollut tietoakaan punaisella matolla Jolien näyttäessä terveeltä ja pirteältä.

Niin ikään Jessica Chastain loisti edukseen näyttelijöiden valiojoukon seassa Oscar-gaalassa. Kullanvärisin yksityiskohdin kirjailtu musta iltapuku sopi punahiuksiselle Chastainille upeasti.

Illan kuningattariin lukeutuu ehdottomasti myös Milla Jovovich joka säteili punaisissa huulissaan entisajan glamourista henkivässä valkoisessa iltapuvussa. Toisen olan paljaaksi jättänyt tyköistuva puku istui hoikalle näyttelijättärelle kauniisti.

Näyttelijäkaunottaret säteilivät Oscar-gaalassa


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat