Mainos

Tässä on Matti Vanhasen uusi koti: Sinkkuasunnoksi tilava

Sinkkuna kesän viettävä entinen pääministeri Matti Vanhanen mahtuu hulppeaan kotitaloonsa hyvin.

Perheyritysten liiton puheenjohtajaksi siirtyvä kansanedustaja Matti Vanhanen saa uudessa asuinympäristössään rauhaa ja luonnonläheisyyttä

Vanhanen osti Nurmijärveltä 250-neliöisen omakotitalon noin 400 000 eurolla. Hän investoi keltaiseen, muutama vuosi sitten valmistuneeseen puutaloon Nurmijärven Lepsämässä, jossa sijaitsi myös hänen edellinen talonsa.

Koti sijaitsee syrjäisellä paikalla luonnon helmassa. Lenkkeilystä pitävä Vanhanen pääsee suoraan kotioveltaan lenkkipolulle.

Katso minkälaisia taloja Nurmijärvellä nyt on myynnissätäältä.

Talo on kaksikerroksinen, jossa on neljä makuuhuonetta, saunaosasto, takkahuone sekä tilava metsään päin aukeava terassi. Talosta pyydettiin 418 000 euroa, ja lopullinen myyntihinta nousikin lähelle sitä tarjouskilpailun jälkeen.

Edellisen kotinsa Vanhanen myi julkisuudessa olleiden tietojen mukaan 795 000 eurolla. Hänen ja ex-vaimo Merja Vanhasen talo myytiin joulukuussa 2009. Sen jälkeen Vanhanen on asustellut paritalon puolikkaassa. Vanhanen seurusteli toimitusjohtaja Sirkka Mertalan kanssa, mutta suhde kariutui kesällä.

Katso minkälaisia taloja Nurmijärvellä nyt on myynnissätäältä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.