Tässä on julkkisten uusi villitys

Kasvissyöntiä, ekologisia vaatteita ja ympäristöystävällistä rakentamista. Tähdet ovat ottaneet asiakseen ajaa ympäristöasioita eri keinoin.

Tähdillä on monenlaisia keinoja vaalia yhteistä ympäristöämme. Instyle.com paljastaa, ketkä julkkisparit ovat ottaneet ympäristöasiat tosissaan.

Näyttelijät Joshua Jackson ja Diane Kruger ovat hurahtaneet ekoajatteluun. Pariskunnan Los Angelesin kodissa on aurinkopaneelit ja he ajavat hybridiautolla. New Yorkissa ja Pariisissa ollessaan he myös pyöräilevät mielellään.

– Rakastamme ulkona liikkumista, pyöräilyä ja patikointia ja kannatamme molemmat vihreitä arvoja - siis asioita, joista paparazzit eivät ole kiinnostuneita, Kruger kertoi Daily Mailille elokuussa.

Näyttelijä Natalie Portman on ollut kasvissyöjä yli 20 vuotta ja vegaaniaktivisti viimeiset kolme vuotta. Portmanin tanssijamies Benjamin Millepied tukee rakkaansa elämäntapaa.

– Joka kerta kun pukeudun, tiedän ettei minulla ole päälläni nahkaa. Ja se on hieno tunne, Portman iloitsee.

Vastikään lapsen saaneet Miranda Kerr ja Orlando Bloom ajattelevat ekologisesti. Kerrillä on oma luonnonkosmetiikkasarja KORA. Pariskunta tekee myös hyväntekeväisyystyötä Australiassa ja Nepalissa.

– Vesi ei ole siellä puhdasta, mikä tappaa lapsia. Yksinkertainen vesihana, joka maksaa 20 dollaria, tarjoaa veden koko yhteisölle loppuelämäksi, Bloom kertoi työstään Nepalissa InStyle-lehdelle.

Jessica Alba ja Cash Warren aikovat kasvattaa lapsensa ympäristötietoisiksi.

– Haluaisin nähdä lasteni kasvavan puhtaammassa ympäristössä, Alba on sanonut.

Brat Pitt ja Angelina Jolie ovat tunnettuja hyväntekijöitä. Ei siis ole yllätys, että pariskunnalla on sormensa pelissä myös luonnonsuojeluasioissa. Pitt on mukana ympäristöä säästävässä rakennusprojektissa New Orleansissa sekä ekoystävällisen luksushotellin toiminnassa Dubaissa.

Humanitaarisena hyväntekijänä tunnetulla Bonolla jamuotoilijavaimo Ali Hewsonilla on ympäristöystävällisiä ja eettisiä vaatteita tuottava vaatemallisto Edun. Malliston tuotto suunnataan hyväntekeväisyyteen.

Näyttelijä Tobey Maguiren jakorusuunnittelija Jennifer Meyerin ympäristöteko on kasvissyönti.

– Olen ollut kasvissyöjä nyt 14 vuotta. En tuomitse ihmisiä, jotka syövät lihaa, mutta koko touhu ihmetyttää minua, Maguire sanoo.

Näyttelijä Cate Blanchett ja näytelmäkirjailija Andrew Uptown saivat pestin apulaisohjaajina Sydneyn teatterissa. Pariskunta teki oitis muutoksia rakennukseen lisäämällä teatteriin aurinkopaneelit ja sadevesijärjestelmän päästäkseen eroon vesijohtojärjestelmästä.

MTV3/Helmi

Lähde: instyle.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja