Tasokkaista rantamökeistä kova kysyntä

Järven rannalla ja lähellä vetovoimaisia matkailukohteita sijaitsevat tasokkaat vuokramökit ovat kysyttyjä. Niiden tarjonta ei kuitenkaan tällä haavaa vastaa kiihtyvää kysyntää. Erityisesti Itä-Suomen järviseuduilla olevat mökit ovat suosittuja vapaa-ajanviettopaikkoja parhaana loma-aikana kesällä.

-Lomailijat haluavat asua hyvin varustellussa vuokramökissä, kalastaa ja veneillä suurehkoilla järvillä. Tasokkaita kohteita on välityksessämme liian vähän, että pystyisimme vastaamaan vuosittain kasvavaan kysyntään, sanoi Lomarengas Oy:n toimitusjohtaja Jukka Laulajainen maaseutumatkailun yrittäjäseminaarissa Savonlinnassa tiistaina.

Laulajaisen mukaan kysyntä ensi kesän mökkilomista alkoi edellistä vuotta aiemmin, ja varauksia tehtiin paljon jo marras-joulukuussa. Tällä haavaa suosituimmilla heinäkuun viikoilla noin 60 prosenttia tarjolla olevista mökeistä on varattu.

Lomarengas on mökki- ja maaseutulomia markkinoiva yritys. Se on alallaan markkinajohtaja, jonka välityksessä on lähes 1200 vuokramökkiä. Lomarenkaan kautta varataan vuodessa noin 300 000 yöpymisvuorokautta mökki- ja maaseutulomakohteisiin.

(STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja