Mainos

Tarkenna katsettasi: Saatko langan neulansilmään?

Näköaisti on monelle aisteista rakkain, joten silmistä täytyy pitää hyvä huoli. Visio Balance sisältää optimimäärän näkökyvylle tärkeitä ainesosia.

Tätä tekstiä lukiessasi käytät makulaa eli keltatäplää. Se sijaitsee silmän takaosassa ja se on valoherkkää kudosta. Makulassa sijaitsee tarkan näön keskus.

Visio Balancessa on runsaasti kehäkukkauutetta, jonka sisältämä luteiini ja zeaksantiini suojaavat näköpigmenttejä ja etenkin makulaa auringonvalon vahingollisilta vaikutuksilta.

Luteiini ja zeaksantiini tehostavat näkötarkkuutta ja suojaavat vanhuusiän silmänpohjan rappeumalta sekä parantavat hämäränäkökykyä. Ne estävät näköpigmentin hapettumista ja siten suojaavat näkökyvyn heikkenemiseltä. Tutkimusten mukaan kehäkukkauute alkaa vaikuttaa noin 6-8 viikon käytön jälkeen.

Silmät kunnossa

Visio Balancen sisältämä mustikkajauhe ylläpitää hyvää verenkiertoa silmässä.

Lisäksi mustikka auttaa pitämään silmien hiusverisuonet hyvässä kunnossa, kimmoisina ja läpäisemättöminä.

Viinirypäleen kuorijauheen sisältämät polyfenolit, antosyanidit sekä resveratroli ovat tehokkaita kasviantioksidantteja, jotka suojaavat soluja hapetusvaurioilta.

Visio Balancea nautitaan yksi tabletti vuorokaudessa. Yhden tabletin sisältämässä kehäkukkauutteessa on luteiinia 6 mg ja zeaksantiinia 0,3 mg – määrä vastaa 6000 mg kehäkukan terälehtiä. Lisäksi tuote sisältää mustikkajauhetta 9 mg ja viinirypäleen kuorijauhetta 6 mg. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton.

Pakkauksessa on yhteensä 60 tablettia.

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.