Tarinat lasten oudoista kokemuksista karmivat: "Tyttäreni huusi kurkku suorana eikä sanonut mitään, vaan osoitti kattoa"

Luulitko, etteivät pikkulapset ole pelottavia? Luulit väärin!

– Keskellä yötä pikkusiskoni kääntyi puoleeni ja kysyi 'kuuletko, kun ne puhuvat?' Oli täysin hiljaista, kuvasi nimimerkki romanracoon BuzzFeed-sivuston kyselyssä.

Kysyimme lukijoiltamme, millaisia pelottavia tai outoja asioita heidän lapsensa ovat sanoneet. Uskallatko lukea vastaukset?

"Tytär oli 2–3 vuotias, kun tuli yläkerrasta huoneestaan ja kertoi vakavana: 'Äiti, mä sanoin sille naiselle mun huoneessa, ettei saa hakata nauloja seinään...' Siis huoneistossa ei ollut muita kuin minä ja lapseni. Samana päivänä tytär juoksi rappuset alas yläkerrasta ja itku kurkussa suki toisella kädellä olkapäätään. 'Äiti, en halua, että tuo nainen pitää kiinni mun olkapäästä!' Edelleen olimme kotona keskenämme."
– Nimimerkki Mituli

"2-vuotias tyttäreni katseli ulkona kävellessämme kumpareiselle nurmelle ja osoitti sormella 'äiti! Katso, kun setä kaivaa kuoppaa!' Kysyin monta kertaa 'missä, en näe'. Tyttäreni osoitti vain samaan paikkaan ja ihmetteli, enkö todellakaan näe. Hän näki kumpareen päällä siis miehen kaivavan kuoppaa. Missään lähettyvillä ei ollut ketään."
– Ei nimimerkkiä

"Kun tyttäreni oli 2-vuotias ja muutimme kahdestaan uuteen asuntoomme, niin hän alkoi puhumaan tädistä, joka meillä on. Hän jopa kerran veti minut verhon taakse ja sanoi, että ollaan piilossa tuota tätiä. Vaistosin itsekin, että joku siellä oli meidän lisäksemme. Muutimme uuteen kotiin (nyt tyttäreni on 4-vuotias) ja siellä koen samanlaisia tuntemuksia, ja tyttäreni hätkähtää sina vähän väliä, että kuka tuolla on, ja juoksee luokseni turvaan. Kysyin huvikseni eräältä selvänäkijältä, kuka minua ja meitä seuraa kodista toiseen, niin vastaus oli, että hän on minun isoäitini tai isoisoäitini minun äidin puolelta, joka valaa minuun meidän suvun naisten voimaa ja muistuttaa siitä, että olen vahva. Tiedän siis olevamme turvassa."
– Nimimerkki Ghostgirl

"Poikani, reilu 3 vuotta, herätti minut yksi yö juuri, kun näin pahaa unta. Hän sanoi 'äiti, sun pään päällä on musta käsi'. Käskin hänen mennä takaisin nukkumaan. Tapauksen jälkeen hän ei halunnut tulla huoneeseen, koska se 'musta ihminen on siellä'. Hän puhuu asiasta vieläkin vuoden jälkeen. Tyttäreni samoihin aikoihin heräili parina yönä huutamaan huoneessani kurkku suorana eikä sanonut mitään, vaan osoitti kattoa."
– Nimimerkki MoMtoTwo

"Tulin olohuoneeseen ja huomasin 4-vuotiaan poikamme istumassa sohvalla hiljaa ja tuijottamassa ulos ikkunasta. Poika kääntyi katsomaan minua ja kuiskasi 'myrsky on tulossa'."
– Nimimerkki Antirat 

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja