Luulitko, etteivät pikkulapset ole pelottavia? Nämä karmeat tarinat todistavat toisin: "Keskellä yötä pikkusiskoni kääntyi puoleeni..."

Tällaisia karmivia ja erikoisia asioita pikkulapset ovat sanoneet!

Nelivuotiaan Jacien tarina vuodelta 2010 kiertää edelleen netissä. Tytön äiti Lisa O’Brien löysi lapsensa usein juttelemasta itsekseen.

– Sanoin Jacielle "kenelle sinä puhut?". Jacie vastasi "isälleni. Puhun isille."

O’Brienin isä kuoli syyskuun 2001 terrori-iskussa New Yorkissa. O’Brien oletti, että kyseessä oli vain lapsen tapa käsitellä asiaa, kunnes hän kysyi lapselta lisätietoja.

Jacie listasi lisää isänsä työtovereita, joita ei ollut koskaan edes tavannut. Kun O’Brien näytti lapselle valokuvaa työtovereista, hän osasi nimetä heidät.

Jacie ei ole tarinoiden ainoa lapsi, joka vaikuttaa näkevän erikoisia asioita. Tällaisia karmivia asioita lapset ovat sanoneet!

"Heräsin ja löysin kolmivuotiaan poikani makaamasta sängystä vieressäni. Kysyin, miksi hän tuli sänkyyni, ja hän sanoi tulleensa suojelemaan minua 'valo-silmiltä', jotka seisoivat vieressäni, kun nukuin."
– Nimimerkki corrine2 BuzzFeed-sivuston kyselyssä.

"Kolmevuotiaani kertoi, että leikkii piilosta komerossaan olevan 'nauravan pojan' kanssa. Kysyin, miltä poika näyttää, ja tyttäreni sanoi 'hänellä ei ole kasvoja'."
– Nimimerkki octobertwins Reddit-sivustolla

"Keskellä yötä pikkusiskoni kääntyi puoleeni ja kysyi 'kuuletko, kun ne puhuvat?' Oli täysin hiljaista."
– Nimimerkki romanracoon BuzzFeed-sivuston kyselyssä

"Äitini kävelytti viisivuotiasta tytärtäni pois kylpyhuoneesta tytön kylvyn jälkeen. Kun he poistuivat, tyttäreni katsoi talon ylimääräiseen huoneeseen (jossa varastoitiin sohvaa), ja kysyi 'kuka on tuo nainen, joka istuu sohvalla?'"
– Nimimerkki cindyscrazy Reddit-sivustolla.

"Olimme veneellä lomailemassa, ja nelivuotias serkkuni tuli hyvin lähelle ja kuiskasi korvaani 'haluan olla lääkäri, jotta voin katsella, kun lapset kuolevat'."
– Nimimerkki b47122 BuzzFeed-sivuston kyselyssä

"Olin lastenvahtina nelivuotiaalle siskontytölleni. Katsoimme piirrettyjä, kun hän katsoi minuun kuolemanvakavana ja ihmetteli: 'No, mitä meille sitten tapahtuu, kun kuolemme kahden viikon päästä?'"
– Nimimerkki judeundull Reddit-sivustolla

"Kolmevuotias poikani lauloi hiljaa värittäessään. Pysähdyin kuuntelemaan, mutten ollut koskaan kuullut tuota laulua. Kysyin, mistä hän on oppinut sen, ja hän sanoi 'nainen makuuhuoneessani lauloi sitä minulle'."
– Nimimerkki bkaytay8 BuzzFeed-sivuston kyselyssä

"Kun olin noin nelivuotias, äitini löysi minut kylpyhuoneesta kaikkien Barbie-nukkieni kanssa, panin ne kellumaan kasvot alaspäin ammeeseen. Kun hän kysyi, mitä teen, vastasin: 'Mies vaatekomerossa sanoi, että jos en tee tätä, on minun vuoroni uida kasvot alaspäin'."
– Nimimerkki hazelc49 BuzzFeed-sivuston kyselyssä

"Nelivuotiaani katsoo minua suoraan silmiin kaikella myötätunnolla, jonka vain voi saada aikaan.
"Olen tosi surullinen, isi", hän sanoo.
"Mikä on vialla, poika?"
"Olen tosi surullinen, koska kuolet, kun minä olen 68-vuotias."
"Mi... Mitä? Mistä kuulit tuon?"
"Minä vain tiedän, isi."
– Nimimerkki  Seraphym87 Reddit-sivustolla

Oletko kohdannut tai kuullut vastaavan tilanteen? Kerro siitä meille:


***


Lue myös:

    Uusimmat