Tappelevatko lapsesi koko ajan, sotkevatko he? 5 luovaa ratkaisua jokaiselle vanhemmalle

Tappelevatko lapsesi jatkuvasti tai sotkevatko he kaikki paikat? Sosiaalisesta mediasta voi löytää myös nerokkaita kasvatusvinkkejä. 

Lasten kanssa eläminen on ihanaa, mutta toisinaan myös vähän vähemmän ihanaa – näin kekseliäitä kasvatusvinkkejä sosiaalisesta mediasta löytyy!

1, Äiti me tulemme toimeen -paita

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikäli lapsesi tappelevat jatkuvasti, älä huoli – tee heille nopeasti vaikkapa isän vanhasta t-paidasta oma sovintopaita. Vaikutus on äänekäs, mutta suhteellisen nopea. 

2. Voit myös letittää heidän hiuksensa!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näillä leteillä lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla: saat kaksi keskenään toimeen tulevaa lasta, joilla on vielä enkelikiharat!

3. Eikö hän ymmärrä rahan arvoa?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Estella Havisham nousi todelliseksi äitijulkimoksi keksittyään erikoisen ratkaisun poikansa kiukutteluun. 

Teini-ikäinen Aaron oli sanonut äidilleen, ettei tällä ole enää määräysvaltaa häneen, sillä pojan YouTube-tili tuotti hänelle omaa rahaa. Tästä suivaantuneena äiti laittoi lapsensa maksamaan kaikista tavaroista, joita äiti oli hänelle ostanut ja luonnollisesti hoitamaan osuutensa vuokrasta. 

Rangaistus, jonka poika muistaa koko loppuikänsä. 

3. Sotkevatko he? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keep Calm Get Organized -blogia kirjoittava Michelle on kehitellyt upean kasvatuskeinon: Jos lapset jättävät tavaroitaan lojumaan, ne joutuvat lukkojen taakse. Mikäli jälkikasvu haluaa esineensä takaisin, hän voi valita kotityön erillisestä laatikosta ja tehdä sen, jolloin äiti palauttaa tavaran takaisin käyttöön. 

Nerokasta.

5. Aina netissä?

Jos lapsesi ovat aina netissä, vaihda wi-fi-salasanaa päivittäin – sen saa käyttöönsä vaikkapa ulkoilemalla tai tekemällä tietty määrä kotitöitä. 

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.

Lue myös:

    Uusimmat