Olisiko tämä Lukon maali ollut estettävissä? Tapparan nuori hyökkääjä sai nuhteet Lasse Kukkoselta – "Haluaisin nähdä, että hän maksaa hintaa"

"Tässä Henrikssonin pitäisi maksaa hintaa"– analyysi Lukon 3-0-maalista 1:14
Tapparan nuori hyökkääjä sai palautetta – "Ollaanko aidosti valmiita menemään sinne hinnalla millä hyvänsä?"

Tappara ja Lukko kohtaavat neljännessä SM-liigan välieräkamppailussa Tampereella maanantaina. Finaalipaikka on katkolla Lukolle, joka johtaa sarjaa voitoin 2-1.

Lukko hankki edun itselleen, kun se kaatoi Tapparan sunnuntaina kolmannessa ottelussa Tampereella maalein 4-1. Tappara ei pysynyt vieraidensa vauhdissa, ja Lukko ehti mennä ottelussa jo 3-0-johtoon ennen kuin Tappara sai kirivaihteen silmään kolmannessa erässä.

C Moren asiantuntija Lasse Kukkonen antoi tapparalaisille sapiskaa puolustamisesta Lukon kolmannessa maalissa. Kukkosen hampaisiin päätyi nuori hyökkääjä Jere Henriksson, jonka tekeminen jäi vajaaksi Lukon 3-0-maalissa. Henriksson seurasi lähietäisyydeltä, kun Thomas Gregoiren veto painui verkkoon. Kukkosen mielestä Henriksson ei antanut kaikkeaan tilanteessa.

– Haluaisin nähdä, että hän maksaa hintaa. Otetaan se laukaus hinnalla millä hyvänsä, jos halutaan mennä finaaleihin. Nyt Tappara on lähellä ja se ei riitä, Kukkonen paasasi.

Voit katsoa Lukko-maalin ja Kukkosen avautumisen pääkuvan videolta.

Tappara on antanut rutkasti luottoa nuorille pelaajilleen pudotuspeleissä, ja Henriksson on yksi nuoren kaartin onnistujista. Ensimmäistä kauttaan Tapparassa pelaava Henriksson on pelannut  keskimäärin yli 13,5 minuuttia ja onnistunut kahmimaan tililleen kaksi syöttöpistettä.