Tapio Suominen kärähti jälleen ratista: "Olen alkoholisti ja tarvitsen apua"

0:15

Suosittu urheilutoimittaja Tapio Suominen kertoo Twitterissä jääneensä jälleen kiinni rattijuopumuksesta.

Tapio Suominen kertoo Twitter-tilillään jääneensä kiinni rattijuopumuksesta. Päivityksessään Suominen pahoittelee toimintaansa.

– Mokasin taas, pahasti. Jäin eilisiltana kiinni rattijuopumuksesta. Pyydän anteeksi kaikilta, joiden mielen pahoitin. Olen alkoholisti ja tarvitsen apua. En kommentoi asiaa tätä enemmän, Suominen kirjoittaa Twitterissä.

Aiemmin tällä viikolla Suominen kirjoitti pitkän päivityksen Twitteriin tuntemuksistaan.

– Se on niin, että on keskimäärin paljon mukavampaa, voida hyvin kuin huonosti. Joo, tiedän, ei sovi liikaa hehkuttaa, koska takapakkia voi tulla. Halusin kuitenkin jakaa tunnelmani, koska pystyn taas hengittämään. Puoli vuotta meni odotellessa, Suominen kirjoitti.

Suominen on kamppaillut pitkään päihdeongelmien ja mielenterveyden häiriöiden kanssa. Joulukuun alussa Suominen kirjoitti Twitterissä viettäneensä kuukauden psykiatrisella osastolla, missä häntä hoidettiin muun muassa sähkön avulla.

Noin 30 vuotta Ylellä työskennellyt Suominen on kertonut avoimesti sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Viikko sitten Suominen kertoi kamppailuistaan niin ikään Twitter-tilillään avoimesti.

– Olen kamppaillut kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa viisi vuotta. Meni duuni ja parisuhde. Olen käynyt syvällä, lähes pohjalla. Nyt alkaa lopultakin tuntua siltä, että elämä voittaa, kiitos lähipiirini ja hoitohenkilökunnan. Kaiken kokemani jälkeen tunnen olevani vahvempi, Suominen kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja