Tanssitähti loukkasi selkänsä: Pelkään, että se menee pahemmaksi

Tanssitähti Soikku tanssii suorassa lähetyksessä sunnuntaina 19. lokakuuta selkä teipattuna.

Rasitusvammat eivät ole jättäneet Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijoita rauhaan. Aiemmin tällä kaudella Janna Hurmerinta sai kivuliaan vamman kylkeensä ja jo kilpailun jättänyt Tommi Evilä satutti nilkkansa tanssitreeneissä.

Tällä viikolla YouTube-tähti Soikku joutuu tanssimaan kylki teipattuna. Soikku satutti vasemman kylkensä tanssitreeneissä loppuviikosta.

- Vasen kylki on tosi kipeä. Yskiessä sattuu, enkä meinaa pystyä hengittämään kunnolla syvään, Soikku harmittelee.

Tanssitähden mukaan hänen kylkiluiden välilihakset ovat menneet kramppiin ja kipeytyneet tanssiharjoituksissa tehtyjen taivutusten takia. Lääkärillä 23-vuotias tähtitanssija ei ole käynyt, vaan hän on luottanut fysioterapeuttien ammattitaitoon.

- Lihaksia hierottiin, mutta ei siitä tuntunut olevan juurikaan apua. Jatkossa pitää muistaa venyttää kylkeä toisellekin puolelle.

- En ole ottanut kipulääkkeitä, sillä en oikein usko lääkkeisiin. Kroppani on kestänyt tähän asti tosi hyvin, mutta nyt pelottaa, jos tämä menee pahemmaksi. En halua rikkoa itseäni, Soikku toteaa.


Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat