Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan lähtevällä Touko Aallolla hauska yhteensattuma: "Ympyrä sulkeutuu!"

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Touko Aalto hyppää Tanssii Tähtien Kanssa -parketille tulevalla kaudella. 

Suomen suurin viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa tekee paluun ruutuihin ensi viikolla jo 13. kauden jaksoin. Tänä syksynä tanssiparketille passitetaan entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. 

Parketille hyppää myös tuore Apteekkariliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Touko Aalto. Aallolle TTK-kilpailuun osallistumisessa on hauskoja yhteensattumia. Hän toimi vuonna 2011 tanssikisassa kilpailleenJani Toivolan eduskunta-avustajana, ja Toivolan opettajana oli Jutta Helenius. Tänä syksynä entinen kansanedustaja kilpailee itse Heleniuksen kanssa.   

– Ympyrä sulkeutuu! Tosin Jani oli tanssijana upea parkettien partaveitsi, kun minä taidan olla enemmän sellainen ujo Muumipeikko, Aalto nauroi.

Hän kertoo lähteneensä mukaan kohdatakseen pelkonsa. Aalto haluaa ylittää itsensä, oppia tanssimaan niin hyvin kuin mahdollista ja lisäksi kannustaa katsojia kohtaamaan jännittäviä asioita.

– Tanssi on monella tapaa keino vapauttaa tuntemuksia, joita on puristanut itsensä sisälle ja rohkeutta olla oma itsensä. Mahdollisuus oppia tanssimaan on keino avata itseäni rohkeasti. Kaiken ei tarvitse olla niin ryppyotsaista ja vakavaa. Sitä viestiä minä haluaisin välittää, Touko hymyilee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja