Jani Toivola muistelee Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailua: " En muistanut puoliakaan koreografiasta"

Jani Toivola muisteli riemukasta matkaansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tv-kasvo ja Vihreiden entinen kansanedustaja Jani Toivola muistelee aikaansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijana. Toivola julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee kilpailussa käyttämiään housuja.

Julkaisemassaan kuvassa Toivola poseeraa hymyillen kameralle liilat housut jalassaan. Sen yhteydessä hän muistelee, kuinka hän oli juuri tullut valituksi kansanedustajaksi, muttei tohtinut kieltäytyä tilaisuudesta osallistua myös ohjelmaan. Se oli yksi hänen hienoimpia kokemuksiaan.

– Joka viikko jännitti niin paljon että taju meinasi lähteä melkein kirjaimellisesti. Mitä lähemmäs finaalia tultiin, niin sitä enemmän aloin olla äärirajoilla, Toivola muistelee.

Toivola tanssi kilpailussa yhdessä Jutta Heleniuksen kanssa. Hän kertoo kuvan yhteydessä nimenomaan Heleniuksen auttaneet hänet pelkojen lävitse.

– Muistan erityisesti yhden lauantai-illan, kun treenattiin studiolla seuraavan päivän lähetystä varten. En muistanut puoliakaan koreografiasta, Toivola kirjoittaa ja jatkaa:

– Mietin jo tosissani, että mun on varmaan pakko jättää kisa kesken. Mä väänsin itkua ja Jutta katsoi vaan rauhallisesti silmiin ja aloitti taas alusta. Seuraavana päivänä oli lähetys ja ilta tais olla meidän kauden paras.

Jani Toivola nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2011. Hän sijoittui parinsa kanssa kolmanneksi.

Lue myös:

    Uusimmat