Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat jännittävät läheistensä tuomista sunnuntain suoraan lähetykseen – Touko Aalto paljastaa kuka läheinen häntä kannustaa katsomossa eniten

7:27
Katso yllä olevalta videolta ainutlaatuinen kurkistus Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseihin, joita ei televisiosta näe.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman studioilla valmistaudutaan kovaa vauhtia sunnuntaina koittavaan ensimmäiseen suoraan lähetykseen. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi starttaa tänä viikonloppuna rytinällä, kun lauantaina nähdään kauden esittelyjakso ja sunnuntaina päästään nauttimaan suorasta lähetyksestä. 

MTV Uutiset Live vieraili ohjelman studiolla, jossa esittelykierroksen antoivat kilpailijat Miisa Rotola-Pukkila ja Touko Aalto

Kilpailijat ovat sitä mieltä, että paikalle saapuvat läheiset tuovat erityisen paljon jännitystä sunnuntain suoraan lähetykseen. Kukin kilpailija on saanut kutsua paikan päälle kaksi läheistään katsomaan tansseja. 

– On tosi tärkeää, että he tulevat katsomaan, mutta se tuo myöskin semmoisen oman jännityksen lisää, Rotola-Pukkila kertoo. 

Aalto puolestaan kertoo, että hänen suurimmaksi kannattajakseen lukeutuu hänen äitinsä, joka luultavasti nähdään myös sunnuntai-iltana Tanssii Tähtien Kanssa -yleisössä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja